Αθηναΐς Νέγκα: Γιατί τα έβαλε με Λιάγκα - Σκορδά;

Αθηναΐς Νέγκα: Γιατί τα έβαλε με Λιάγκα - Σκορδά;

Αφορμή στάθηκε ένα θέμα για παιδιά, που έπαιξαν οι παρουσιαστές στο «Πρωινό mou» το πρωί της Τρίτης.

Αθηναΐς Νέγκα: Γιατί τα έβαλε με Λιάγκα - Σκορδά;
Με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά τα έβαλε η Αθηναΐς Νέγκα. Αφορμή στάθηκε ένα θέμα για παιδιά, που έπαιξαν οι παρουσιαστές στο «Πρωινό mou» το πρωί της Τρίτης.

Η πρώην κριτής του «Just the two of us» και ραδιοφωνική παραγωγός επιτέθηκε μέσα από το Twitter της στο τηλεοπτικό δίδυμο, όταν είδε στο πρωινό του Mega ένα θέμα για το πώς πρέπει οι γονείς να κόβουν τα νύχια των μωρών τους. Αυτό που εκνέυρισε την Αθηναΐδα ήταν όταν μία από τις μαμάδες είπε στον αέρα της εκπομπής ότι άφησε τα νυχάκια του μωρού της δέκα μέρες να μεγαλώσουν προκειμένου να το φέρει στην εκπομπή.

«Στους Σκορδολιάγκες τώρα ένα μωρό που του κόβουν τα νύχια. Η μαμά ομολόγησε πως το άφησε 10 ημέρες χωρίς να του τα κόψει!...Για να το δείξουν!» έγραψε η ίδια στο Τwitter της και συνέχισε με ένα ακόμη ποστάρισμα: «Του φόραγε γάντια και το μωρό βασανισμένο περίμενε να έρθει η ώρα που θα του κάνουν μανικιούρ on air! Για να δείξουν πώς γίνεται!».

«Καλά οι Σκορδολιάγκες που βρίζουν όλο τον κόσμο δεν θεώρησαν πώς το μανικιούρ μωρού είναι βασανισμός. Δέκα μέρες με γάντια το καημένο. Τραγικό», σημείωσε χαρακτηριστικά στο τέλος η Αθηναΐς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης