Αθηναΐς Νέγκα: "Πολλές γυναίκες μου την πέφτουν"

Αθηναΐς Νέγκα: "Πολλές γυναίκες μου την πέφτουν"

Για όλα μίλησε χθες «Βράδυ» η Αθηναΐς Νέγκα στον Πέτρο Κωστόπουλο. Για το “Just the 2 of us”, το σύντροφό της αλλά και τη μικρή της κορούλα...

Αθηναΐς Νέγκα: "Πολλές γυναίκες μου την πέφτουν"
Για όλα μίλησε χθες «Βράδυ» η Αθηναΐς Νέγκα στον Πέτρο Κωστόπουλο. Για το “Just the 2 of us”, το σύντροφό της αλλά και τη μικρή της κορούλα.

“Ο άντρας μου είναι πολύ ωραίος γκόμενος και είναι καλός μπαμπάς», είπε η ραδιοφωνική παραγωγός. Όσο για το ενδεχόμενο του γάμου, όπως είπε η ραδιοφωνική παραγωγός : «Δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα με το γάμο. Μπορεί να το κάνουμε μπορεί και όχι. Γιατί όμως για το πάρτι;”
 
Για τη δημοσιότητα και τις επιτυχίες της στους άνδρες και τις γυναίκες: “Στην αρχή ήμουν ημι-διάσημη. Κάπου στο τέλος συνδύαζαν τη φάτσα μου με το show. Είναι ωραίο συναίσθημα”, είπε προσθέτοντας πως έχει αρκετές κατακτήσεις και στα δυο φύλα. “Και από παλιά μου την έπεφταν, που δεν με είχαν δει. Μπορεί να απογοήτευσα και κάποιους. Πολλές γυναίκες μου την πέφτουν. Έχω κάτι. Τι είναι αυτό άραγε;”, ρώτησε με χιούμορ η Αθηναΐς.

Για το “Just the 2 of Us” και την παρεξήγηση με τον Αντώνη Βλοντάκη και την Μαριάννα Πολυχρονίδη, η ίδια ανέφερε: “Δεν ξέρω, νομίζω πως ο Βλοντάκης αισθάνθηκε άσχημα. Αισθάνθηκε άβολα εκείνη τη στιγμή αλλά μετά το κατάλαβε...Πήγα να κάνω μία δουλειά για πρώτη φορά και ήταν δύσκολο για μένα. Αισθάνθηκα πως οι δηλώσεις της Μαριάννας ήταν άσχημες για μένα. Ο Καπουτζίδης αισθάνθηκε άβολα. Δεν είχα σκοπό να γίνει όλο αυτό απλά αισθάνθηκα άσχημα και ήθελα να το πω!”.
 
Τέλος, όσον αφορά την κορούλα της αποκάλυψε πως θα της δώσουν ένα πολύ ξεχωριστό όνομα. “Είναι κοριτσάκι, 6 μηνών. Θα τη βαφτίζουμε Ελίζαμπεθ από τη γιαγιά της και το δεύτερο όνομα είναι Ούμα και δεν βγαίνει από την Ούμα Θέρμαν”.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης