Μαρία Σολωμού: Κρύβω έναν χοντρό άνθρωπο μέσα μου

Μαρία Σολωμού: Κρύβω έναν χοντρό άνθρωπο μέσα μου

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία έχει ύψος 1,67 και βάρος 50 κιλά αποκαλύπτει πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, πήρε 18 κιλά και σε διάστημα τριών μηνών έχασε 22...

Μαρία Σολωμού: Κρύβω έναν χοντρό άνθρωπο μέσα μου
«Δεν έχω άγχος με τα κιλά, δεν ζυγίζομαι συχνά. Από τα ρούχα μου καταλαβαίνω αν έχω πάρει βάρος ή όχι.», λέει η Μαρία Σολωμού στο περιοδικό «ΟΚ» και συνεχίζει: «Κρύβω έναν χοντρό άνθρωπο μέσα μου. Μου αρέσουν οι λιχουδιές. Έχω αδυναμία στις τηγανητές πατάτες και τα γλυκά. Δηλαδή μπορεί να φάω τα βραστά λαχανικά μου και το ψητό κρέας ή το ψάρι και μετά να φάω δύο πάστες. Αυτό είναι το μόνο μου πρόβλημα... Τώρα διανύω την περίοδο όπου μπορεί να φάω μία φορά την εβδομάδα γλυκό, το οποίο είναι σπάνιο για μένα. Κανονικά τρώω κάθε μέρα...»

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία έχει ύψος 1,67 και βάρος 50 κιλά αποκαλύπτει πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, πήρε 18 κιλά και σε διάστημα τριών μηνών έχασε 22. Πώς; «Τα έχασα χωρίς διατροφή. Προφανώς είχε αλλάξει ο μεταβολισμός μου...», απαντά η ίδια.

Όσο για το χρόνο που περνάει και τις ρυτίδες; «Και βέβαια αγχώνομαι με το χρόνο που περνάει, υπάρχει άνθρωπος που δεν αγχώνεται που γερνάει; Καθόλου φίλος δεν είναι. Δεν συμπαθώ το χρόνο που περνάει από όλες τις απόψεις, ούτε από το γήρας, ούτε από τις στιγμές που φεύγουν. Θα ήθελα ένα pause στον χρόνο... Ακόμα δεν έχω δει την πρώτη μόνιμη ρυτίδα. Έχω ρυτίδες έκφρασης από τα 15 μου. Περνώντας βέβαια ο καιρός βλέπεις αλλαγή. Βλέπεις τη χαλάρωση του δέρματος...»
Κλείσιμο

Ποια είναι η γνώμη της για τις πλαστικές επεμβάσεις; «Σαφέστατα θα μπορούσα να κάνω κάτι, το οποίο όμως δεν θα ήταν μόνιμο. Δεν θα μπορούσα να μπω σε διαδικασία λίφτινγκ. Θα φοβόμουν πάρα πολύ. Θα προτιμούσα εναλλακτικές μεθόδους, όχι κάτι που σου αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά. Ενδεχομένως κάποιο λέιζερ αναζωογόνησης, τεχνικές δηλαδή που σου δίνουν περισσότερη λάμψη.»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης