Μαρία Σολωμού: Δεν είμαι σκύλα!

Μαρία Σολωμού: Δεν είμαι σκύλα!

Κάθε της απάντηση και μια ατάκα…

Μαρία Σολωμού: Δεν είμαι σκύλα!
«Δεν είμαι σκύλα», «Μου αρέσει που λυσσάνε για τον Πάνο»… Αυτές κι άλλες πολλές ανατρεπτικές απαντήσεις δίνει η Μαρία Σολωμού σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Down Town”. «Είμαι ένας πολύ εύκολος και απλός άνθρωπος. Θα πω και θα κάνω αυτό που θα μου έρθει και αισθάνομαι, πράγμα που μεταφράζεται από τους άλλους σε επιθετικότητα και τσαμπουκά», ξεκινά η ηθοποιός, προσπαθώντας να ανατρέψει την εικόνα της «σκύλας» και συνεχίζει:  «Όταν ξεκινήσαμε τα γυρίσματα της Ονειροπαγίδας, τα παιδιά του συνεργείου τις πρώτες μέρες έλεγαν: “μαλάκα, τι πρόκειται να τραβήξουμε με αυτήν!”. Μου το είπαν οι ίδιοι, τρία, τέσσερα επεισόδια μετά που είχαμε γίνει πλέον φίλοι, πως τους είχαν προειδοποιήσει: “Προσέξτε αυτή η σκύλα θα σας πηδήξει”».

Μεταξύ άλλων, από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει και ο αγαπημένος της Πάνος Μουζουράκης. Ζηλεύει άραγε που τα κοριτσάκια μόλις βλέπουν τον καλό της «λυσσάνε»; «Καθόλου. Το βρίσκω απίστευτα χαριτωμένο και το απολαμβάνω. Το ίδιο κάνουν και αν μας πετύχουν στο δρόμο σε άσχετη φάση. Έχουν ακριβώς την ίδια λύσσα. Δεν κωλώνουν που είμαι μπροστά. Είναι τόσο ωραίο όμως να βλέπεις κάτι τέτοιο», απαντά η Μαρία.

Όσο για το γάμο; Είναι ταγμένη κατά του συγκεκριμένου θεσμού, ενώ όταν κανείς τη ρωτά αν είναι ροκ, εκείνη απαντά: «Τι είναι ροκ; Σίγουρα δεν είναι κυριλέ. Είμαι του τζιν και της αρβύλας».
Κλείσιμο






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης