Δροσερή και ανανεωμένη η Μαρία Σολωμού

Δροσερή και ανανεωμένη η Μαρία Σολωμού

Η γνωστή ηθοποιός δεν αποκαλύπτει ποτέ την ηλικία της

Δροσερή και ανανεωμένη η Μαρία Σολωμού
H Μαρία Σολωμού ποζάρει όπως μόνο αυτή ξέρει στον φακό του Θωμά Χρυσοχοϊδη για το περιοδικό Glam και μιλάει για την καριέρα της αλλά και για τον γάμο που δεν πρόκειται να κάνει!

Η δημοφιλής ηθοποιός γνωστή για τις απόψεις της πάνω στο θέμα του γάμου επιμένει για μια ακόμη φορά ότι δεν σκοπεύει να παντρευτεί, ενώ όπως αποκαλύπτει στο περιοδικό είναι κατηγορηματικά αντίθετη στο να αποκαλύψει την ηλικία της.

Κλείσιμο
«Γιατί να την πω; Αυτό το κατάλαβα όταν ήμουν στη σχολή που άρχισαν να με ρωτάνε πόσων χρονών είμαι και μου έλεγαν “α, είσαι μικρή γι αυτό, α, είσαι μεγάλη γι' αυτό”. Λέω “αν δεν σας το έλεγα, θα το καταλαβαίνατε;”. Έτσι και αλλιώς η ηλικία κάθε ανθρώπου είναι τηλεοπτική. Το να ακουστεί πόσων χρονών είσαι, αυτό μπορεί να επηρεάσει τη δουλειά. Δηλαδή, στους ρόλους σου λένε “α, δεν κάνεις για μάνα”».

Η φωτογράφηση είναι άκρως καλοκαιρινή και η Μαρία Σολωμού εντελώς ανανεωμένη. Ο έρωτας φαίνεται να έχει επηρεάσει θετικά την επιτυχημένη ηθοποιό, μιας και το τελευταίο διάστημα, είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή και ηθοποιό Πάνο Μουζουράκη. Μάλιστα, εμφανίστηκε και στο τελευταίο βιντεοκλίπ του με τίτλο «Φίλα με ακόμα» που τραγουδά μαζί με τον Κωστή Μαραβέγια.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης