Έλενα Χριστοπούλου: Η Κατερίνα Καραβάτου είναι το βαρύ πυροβολικό της τηλεόρασης

Έλενα Χριστοπούλου: Η Κατερίνα Καραβάτου είναι το βαρύ πυροβολικό της τηλεόρασης

Η αντίδρασή της σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν η Κατερίνα Καραβάτου θα παρουσιάσει το Power of love

hristopoyloy__karaavatouy22
Η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα των εκπομπών και σε ερώτηση που δέχτηκε για την Κατερίνα Καραβάτου, την περιέγραψε ως το «βαρύ πυροβολικό της τηλεόρασης».

Ανάμεσα σε όσα είπε στην κάμερα του «Super Katerina», η γνωστή μάνατζερ απάντησε σχετικά με τις εντάσεις που καλείται να διαχειριστεί στον χώρο της τηλεόρασης αλλά και στην προσωπική της ζωή. «Και σε μία παρέα με ενοχλεί η ένταση. Μπορούμε να τα βρίσκουμε όλα πολύ ειρηνικά, απλά κι ανθρώπινα. Όταν ανοίγεις την τηλεόρασή σου να πιεις έναν καφέ και να φας το πρωινό σου και να δεις τα θέματα που έχεις στην ημέρα σου, δεν μπορείς να ακούς φωνές τόσο πολύ πια. Καταλαβαίνω τη διαφωνία και τον τρόπο που μπορεί να μιλήσει ο καθένας, αλλά υπάρχει κι άλλος τρόπος να το δείξουμε αυτό» είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1hq8015x4d5)

Όταν η ρεπόρτερ της ζήτησε να πει τη γνώμη της για το ενδεχόμενο η Κατερίνα Καραβάτου να παρουσιάσει το ριάλιτι γνωριμιών, «Power of Love», η Έλενα Χριστοπούλου αρκέστηκε να απαντήσει: «Η Κατερίνα Καραβάτου είναι το βαρύ πυροβολικό της ελληνικής τηλεόρασης κι αυτό έχω να πω τώρα».


Ειδήσεις σήμερα:

Εμφύλιος για τα αδέρφια Μαζωνάκη: Το μούδιασμα των συγγενών και η εγχείρηση της αδερφής του τραγουδιστή

Η υπόθεση Mondelez και το πρόστιμο των €337,5 εκατ. - Ελλάδα κι άλλες 7 χώρες ζητούν φρένο στους Γεωγραφικούς Περιορισμούς

«Μου είπαν μην τολμήσεις να μιλήσεις, εδώ δεν είμαστε καλά παιδιά»: Το κύκλωμα των εφοριακών στη Χαλκίδα απειλούσε τα θύματά του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης