Γούπι Γκόλντμπεργκ: Η μητέρα της ξέχασε τα παιδιά της αφότου υποβλήθηκε σε θεραπείες με ηλεκτροσόκ

Γούπι Γκόλντμπεργκ: Η μητέρα της ξέχασε τα παιδιά της αφότου υποβλήθηκε σε θεραπείες με ηλεκτροσόκ

Η Έμμα Χάρις αποκάλυψε το μυστικό στην κόρη της μετά από 40 χρόνια

goldberg
Η μητέρα της Γούπι Γκόλντμπεργκ νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική για δύο χρόνια επειδή έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας, η Έμμα Χάρις υποβλήθηκε σε θεραπείες ηλεκτροσόκ, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να ξεχάσει αναμνήσεις και να ξεχάσει ακόμη και τα ίδια της τα παιδιά. Πέρασαν 40 χρόνια για να αποκαλύψει η Χάρις το μυστικό στην κόρη της.

Σύμφωνα με ένα απόσπασμα που εξασφάλισε το People από τα επερχόμενα απομνημονεύματά της, «Bits and Pieces: My Mother, My Brother and Me», η 68χρονη Γκόλντμπεργκ γράφει: «Είπε: “Δεν ήξερα ποια ήσουν όταν βγήκα από το νοσοκομείο”». Στο οποίο η Γκόλντμπεργκ απάντησε: «Συγγνώμη, τι; Συγγνώμη, τι;».
Κλείσιμο
Στη συνέχεια, η Χάρις εξήγησε: «Ναι, δεν είχα ιδέα ποια ήσουν. Απλά ήξερα ότι δεν ήθελα ποτέ να επιστρέψω σε εκείνο το νοσοκομείο. Οπότε έπρεπε να κάνω ό,τι μπορούσα. Αν έλεγαν ότι ο ουρανός ήταν πράσινος και έβλεπα ότι δεν ήταν πράσινος, αλλά μπλε, θα έλεγα: “Ναι, ο ουρανός είναι πράσινος”. Γιατί δεν το ήθελα ποτέ ξανά».

Η Γκόλντμπεργκ μίλησε περισσότερο για την εμπειρία της στην εκπομπή «The View» την Τετάρτη, λέγοντας ότι ο παππούς και ο πατέρας της «ενέκριναν να κάνει η μητέρα της θεραπεία ηλεκτροσόκ για δύο χρόνια», επειδή «υπήρχε μια εποχή σε αυτή τη χώρα που... οποιοσδήποτε άνδρας εμπλεκόταν στη ζωή σου μπορούσε να πάρει ιατρικές αποφάσεις για σένα».

Η Σάρα Χέινς και η Σάνι Χόστιν εξέφρασαν το σοκ τους για το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε μια τέτοια θεραπεία.

Τα απομνημονεύματα της ηθοποιού και τηλεοπτικής παρουσιάστριας κυκλοφορούν την επόμενη Τρίτη.

Η Γκόλντμπεργκ έγραψε την ιστορία της αφότου η μητέρα και ο αδελφός της, Κλάιντ Κ. Τζόνσον, πέθαναν το 2010 και το 2015 αντίστοιχα.

«Έχουν φύγει εδώ και αρκετό καιρό... οπότε νομίζω ότι είχα αρχίσει να ξεχνάω πολλά πράγματα», εξήγησε στους τηλεθεατές. «Όλοι έχουν φύγει και έτσι έχω αναμνήσεις από πράγματα που συνέβησαν, αλλά δεν έχω συγκεκριμένες ημερομηνίες ή ώρες».

Η Γκόλντμπεργκ αστειεύτηκε ότι τα γεγονότα του βιβλίου «μπορεί να συνέβησαν ή να μην συνέβησαν ακριβώς» όπως τα περιγράφει.

Η μητέρα της, Χάρις, πέθανε μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ ο αδελφός της έφυγε από τη ζωή πέντε χρόνια αργότερα από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 5χρονος που παρασύρθηκε στην Πειραιώς - «Τα παιδάκια, δεν με νοιάζει τίποτα άλλο», φώναζε ο οδηγός

Βίντεο: Επικό πρόμο για τη συναυλία των Rammstein στην Αθήνα - Ο Μαζωνάκης τραγουδάει Du Hast

Εντοπίστηκε το ναυάγιο του Σπερχειού - Η μεγάλη ναυτική τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο τη Μεγάλη Τετάρτη του 1945
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης