Πέτρος Γαϊτάνος για τα ομόφυλα ζευγάρια: Δεν πρέπει να κατηγορούμε την ερωτική διάθεση του οποιουδήποτε

Πέτρος Γαϊτάνος για τα ομόφυλα ζευγάρια: Δεν πρέπει να κατηγορούμε την ερωτική διάθεση του οποιουδήποτε

Θεωρώ πολύ σημαντικό ότι στον έρωτα και στην αγάπη δεν πρέπει κανείς να παρεμβάλλεται, πρόσθεσε ο καλλιτέχνης

petros-gaitanos
Ο Πέτρος Γαϊτάνος μίλησε για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν γύρω από αυτό.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αρχικά, ανέφερε: «Επίτρεψέ μου να μη σχολιάσω κάτι για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τις αντιδράσεις, γιατί δεν ξέρουμε για ποιον λόγο ένας ιερέας ή ένας μητροπολίτης μπορεί να λέει κάτι που εμείς πιθανόν, δεν βλέπουμε ή πιθανόν δεν το λέει ακριβώς έτσι».

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Πιθανόν να είναι μια ηχηρή καμπάνα που στη διάρκεια, δεν θα ξαναηχήσει. Κάποιοι άνθρωποι είναι ιδιαιτέρως αξιόλογοι στην εκκλησία και θα ήθελα, ανεξάρτητα με το αν διαφωνούμε ή συμφωνούμε ο καθένας με κάποια πράγματα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0y7t7tvhcnt)
Κλείσιμο

Ο Πέτρος Γαϊτάνος τόνισε επιπλέον, πως όλοι θα έπρεπε να σέβονται την προτίμηση που μπορεί να έχει κάποιος άλλος, αλλά και τα συναισθήματά του.

«Στο κομμάτι που δύο άνθρωποι, όπως κι αν είναι κι ό,τι κι αν είναι, μοιράζονται μια τρυφερότητα, μια αγάπη κι έναν έρωτα θα πρέπει όλοι να στεκόμαστε με σεβασμό και απάθεια. Δεν μας αφορά. Από εκεί και πέρα όμως, όλα τα υπόλοιπα έχουν πάρα πολλή κουβέντα. Σκεφτείτε να είσαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο, οποιοσδήποτε από εμάς, να σε κυνηγούν χιλιάδες άνθρωποι και να σε δείχνουν, γιατί αγαπάς έναν άνθρωπο. Στέκομαι στην αγάπη, την τρυφερότητα και τη συντροφικότητα», εξήγησε.

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Αυτό μπορεί να εξελιχθεί μετά, δηλαδή ο τρόπος αυτού του έρωτα οποιουδήποτε, μπορεί να εξελιχθεί, είτε ετεροφυλόφιλοι, είτε ομοφυλόφιλοι, με διάφορους τρόπους. Εμείς δεν πρέπει να κατηγορούμε την ερωτική διάθεση. Θα πρέπει να αισθανόμαστε άβολα σε αυτό που ξεφεύγει είτε γιατί είναι πολύ επιθετικό και ακραίο είτε γιατί γίνεται πολύ προσβλητικό γύρω από τα κοινά ήθη και τις αξίες. Θεωρώ πολύ σημαντικό ότι στον έρωτα και στην αγάπη δεν πρέπει κανείς να παρεμβάλλεται. Πρέπει οι άνθρωποι να είναι ελεύθεροι».


Ειδήσεις σήμερα:

Η αστυνομία εκκένωσε την κατάληψη στο πανεπιστήμιο Κολούμπια: Δεκάδες συλλήψεις - Δείτε βίντεο

Η Τζένιφερ Άνιστον ανήρτησε βίντεο στο Instagram για να διαφημίσει προϊόντα ομορφιάς αλλά όλοι πρόσεξαν την απουσία του σουτιέν

Πρώην υπουργός του Καζακστάν ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του - Το βίντεο ντοκουμέντο που σόκαρε το δικαστήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης