Ιωάννα Μαλέσκου για τη γνωριμία με τον σύζυγό της: Είχε κάνει ένα γύρισμα για την εκπομπή, μου είχε φανεί πολύ εμφανίσιμος

Ιωάννα Μαλέσκου για τη γνωριμία με τον σύζυγό της: Είχε κάνει ένα γύρισμα για την εκπομπή, μου είχε φανεί πολύ εμφανίσιμος

Δεν του αρέσει να μιλάω για εκείνον γενικά, πρόσθεσε η παρουσιάστρια

ioanna-maleskou__2_
Η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» και ανέφερε αρχικά, για ποιον λόγο προτιμά να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Έχω ανάγκη την ιδιωτικότητα. Είναι ο τρόπος ζωής μου αυτός. Δεν είχε κάποια επικοινωνιακή τακτική ο γάμος μου. Έτσι ήμουν, είμαι και έτσι θα συνεχίσω. Η ιδιωτική μου ζωή είναι η δύναμή μου. Εγώ θα επιλέξω τι, πότε και αν θα το μοιραστώ με τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον σύζυγό της. «Δεν του αρέσει να μιλάω για εκείνον γενικά. Αλλά ναι, τότε είχα την σκυλίτσα μου, την Μπαλού, πήγαινα στην Κύπρο κι έπρεπε να την αφήσω σε έναν χώρο φιλοξενίας για τρεις μέρες. Μου είπαν, πήγα και η χημεία μας ήταν τέτοια και ξεκίνησε μια ωραία γνωριμία», είπε χαρακτηριστικά.

Συμπλήρωσε επιπλέον: «Εντωμεταξύ, ο Κωνσταντίνος είχε κάνει ένα γύρισμα για την εκπομπή τότε, την πρώτη χρονιά, στην ενότητα για τα κατοικίδια. Ήταν μαγνητοσκοπημένο, δεν είχαμε κάποια επαφή, απλά έδινα την πάσα για να παίξει το βίντεο. Μου είχε φανεί πολύ εμφανίσιμος, το συζητούσαν όλοι».

Κλείσιμο
Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

H αποκαλυπτική φωτογράφιση της Μόνικα Μπελούτσι: Είμαι 59 ετών, θέλω να γεράσω με ειρηνικό τρόπο

Λόρδος Βύρωνας: Η μυθιστορηματική ζωή του μεγάλου Βρετανού Φιλέλληνα που πέθανε πριν 200 χρόνια


Νέα γκάφα Μπάιντεν: Κανίβαλοι έφαγαν τον θείο μου κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης