Μαρίνα Σάττι: Ο Ισπανός που την είχε αποθεώσει στο YouTube, τη συνάντησε από κοντά

Μαρίνα Σάττι: Ο Ισπανός που την είχε αποθεώσει στο YouTube, τη συνάντησε από κοντά

Λίγο μετά τη μεγάλη απήχηση που είχε το βίντεο του Lavadom στα social media για την ελληνική αποστολή στη Eurovision και κυρίως, την τραγουδίστρια

lavadom-satti
Λίγο μετά την αποκάλυψη του τραγουδιού «Ζάρι» ο Ισπανός YouTuber, Lavadom, έγινε viral με την αντίδρασή του για το κομμάτι, αποθεώνοντας τη Μαρίνα Σάττι.

Το βίντεο, στο οποίο ο ίδιος κατέγραψε τον εαυτό του να ξετρελαίνεται με το τραγούδι της Ελλάδας στη φετινή Eurovision αλλά και την ίδια τη Μαρίνα Σάττι, είχε μεγάλη απήχηση στα social media και ο Lavadom εξέφρασε την επιθυμία του να γνωρίσει την τραγουδίστρια από κοντά, κάτι το οποίο και συνέβη, όπως ο ίδιος έκανε γνωστό στο Instagram.

Ο Lavadom ήρθε στην Ελλάδα και συνάντησε την τραγουδίστρια, με την οποία έβγαλε μερικές φωτογραφίες. Ο Ισπανός φωτογραφήθηκε και με την υπόλοιπη ομάδα της ελληνικής αποστολής στον διαγωνισμό.

Δείτε τις φωτογραφίες
satti_lavado

Ο Ισπανός εκτός από τη Μαρίνα Σάττι, συνάντησε νωρίτερα τη Ναταλία Γερμανού, στην εκπομπή της οποίας και πήγε καλεσμένος. 

Ο Lavadom ήρθε στην Αθήνα και μεταξύ άλλων, συναντήθηκε με τη Μαρίνα Σάττι, όπως και με τη Ναταλία Γερμανού, που πήγε και καλεσμένος στην εκπομπή της. Στο «Καλύτερα δε γίνεται» εξέφρασε την επιθυμία του να γνωρίσει τη Μαρίνα Σάττι, αλλά λόγω του πένθους της τραγουδίστριας, δεν ήξερε αν θα τα καταφέρει. Ακόμη είχε πει, πως θα έκανε μια αναπαράσταση του «Ζαριού» στα social media, με τον δικό του τρόπο. «Σας αγαπώ όλους εσάς στην Ελλάδα, είστε οι καλύτεροι και η Μαρίνα. Θα γίνει χαμός» είπε στην εκπομπή και άρχισε να χορεύει το «Ζάρι».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0dvfhi40pe1)
Κλείσιμο

Η viral αντίδραση του YouTuber
Λίγο αφότου παρουσιάστηκε το ελληνικό τραγούδι από την ΕΡΤ, πολλοί άρχισαν να καταγράφουν τις αντιδράσεις τους, στην πρώτη φορά που άκουγαν το κομμάτι και παρακολουθούσαν το βιντεοκλίπ.

Τις επόμενες ημέρες, η αντίδραση ενός Ισπανού YouTuber -άγνωστου ακόμη στο ελληνικό κοινό- να μην κρατάει τον ενθουσιασμό του με το «Ζάρι» έγινε viral στα social media. Από την εισαγωγή του κομματιού, o Lavadom ενθουσιάστηκε με τη φωνή της Μαρίνας Σάττι και τον ρυθμό του «Ζαριού».

Δείτε το βίντεο
Marina Satti - ZARI | Greece 🇬🇷 | Official Music Video | Eurovision 2024 SPANISH GUY REACTS


Ο Ισπανός YouTuber ενθουσιάστηκε τόσο, που σε κάποιο σημείο σηκώθηκε από τη θέση του για να χορέψει, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να ακολουθήσει τους στίχους.

«Το τραγούδι είναι απίστευτο, πώς το κάνει αυτό με τη φωνή της; Το αγαπώ αυτό το τραγούδι» είναι μερικά από τα σχόλια του ενθουσιασμένου Lavadom, πλάνα του οποίου έγιναν viral στο TikTok.



Ειδήσεις σήμερα:

Μπεκατώρου κατά Παπανώτα: Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει

Είναι η Ευρώπη σε τροχιά πολέμου; Τα κρυφά σχέδια του Πούτιν

Γιώργος Τσίπρας κατά Κασσελάκη: Σοκαριστική η αναφορά σε «θαύματα» - Δεν εξελέγη για να μεταλλαχθούμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης