Μαρίνα Σάττι: Ο Ισπανός YouTuber που αποθέωσε το «Ζάρι», τώρα τρελαίνεται με τη «Μάντισσα»

Μαρίνα Σάττι: Ο Ισπανός YouTuber που αποθέωσε το «Ζάρι», τώρα τρελαίνεται με τη «Μάντισσα»

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια φαίνεται πως απέκτησε έναν ένθερμο θαυμαστή από την Ισπανία

ispanos-satti
Η Μαρίνα Σάττι είναι το πρόσωπο των ημερών στην ελληνική μουσική σκηνή, καθώς παρουσίασε το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision. Το «Ζάρι» έφερε πολλές αντιδράσεις στο πρώτο άκουσμα αλλά όσο οι ημέρες περνούν ο κόσμος το αγκαλιάζει όλο και περισσότερο. Η κουβέντα για το κατά πόσο αρέσει ή όχι, μπορεί να συνεχίζεται ωστόσο το κλιπ είναι πλέον το απόλυτο viral στα ελληνικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Σάττι την Ελλάδα τον ερχόμενο Μάιο στον 68ο Διαγωνισμό Eurovision 2024 που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, είχε από την αρχή πολύ θετική ανταπόκριση στο κοινό των ξένων χωρών. Αρκετοί YouTubers επέλεξαν να κάνουν βίντεο που αντιδρούν στο άκουσμα του τραγουδιού. Ένα από αυτά τα βίντεο όμως ξεχώρισε.

Ο λόγος για το βίντεο του Lavadom, ενός Ισπανού παραγωγού περιεχομένου με κοντό πλατινέ μαλλί που... τρελάθηκε από τις πρώτες νότες του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι. Χόρευε, φώναζε, χειροκροτούσε.

Marina Satti - ZARI | Greece 🇬🇷 | Official Music Video | Eurovision 2024 SPANISH GUY REACTS


Ο Lavadom κάνει κατά κύριο λόγο βίντεο αντιδράσεων σε ισπανικά τραγούδια, αλλά και στα περισσότερα της Eurovision. Ωστόσο, είδε την απήχηση που είχε το βίντεο που έκανε για την Μαρίνα Σάττι και θέλησε να επεκτείνει το ρεπερτόριό του ακόμα περισσότερο προς την Ελλάδα.

Έτσι έκανε βίντεο τόσο για το τραγούδι που εισήγαγε την Σάττι στην ελληνική σκηνή, την «Μάντισσα», αλλά και μια πρόσφατη επιτυχία της, το TUCUTUM που είναι σε αντίστοιχους ρυθμούς με το «Ζάρι».

Μαρίνα Σάττι - ΜΑΝΤΙΣΣΑ | SPANISH GUY REACTS | Marina Satti


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης