Ξανά ξανθιά η Έλενα Παπαρίζου

Ξανά ξανθιά η Έλενα Παπαρίζου

Ανανεωμένη, χαλαρή και σε μια πολύ καλή φάση της ζωής της είναι η Έλενα Παπαρίζου σύμφωνα με τον καλό της φίλο και συνεργάτη, τον make up artist Γιάννη Μαρκετάκη.

Ξανά ξανθιά η Έλενα Παπαρίζου
Ανανεωμένη, χαλαρή και σε μια πολύ καλή φάση της ζωής της είναι η Έλενα Παπαρίζου σύμφωνα με τον καλό της φίλο και συνεργάτη, τον make up artist Γιάννη Μαρκετάκη. Σε συνέντευξή του στην «Πρωινή Μελέτη» ο Γιάννης Μαρκετάκης μίλησε για τη ψυχολογία της τραγουδίστριας μετά το χωρισμό της από τον Τόνυ Μυαρίδη, ενώ αποκάλυψε και τις αλλαγές που έχει κάνει στο look της.

«Η Έλενα είναι πραγματικά πολύ ανανεωμένη. Είναι καλά, είναι ξεκούραστη, χαλαρώνει και γενικά είναι σε μια πάρα πολύ καλή κατάσταση», δήλωσε αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι η τραγουδίστρια έχει κάνει αλλαγές στην εμφάνισή της. «Έχει αφήσει τα μαλλιά της πιο φυσικά, πιο σγουρά δηλαδή, που είναι και πολύ πιο εντυπωσιακά, σε τόνο σκούρο ξανθό με ανταύγειες».

Κλείσιμο
Όσο για τα μελλοντικά της σχέδια και αν σκοπεύει να φύγει οριστικά από την Ελλάδα και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Σουηδία, o γνωστός make up artist απάντησε: «Φαντάζομαι ότι αυτό θα εξαρτηθεί και από τα επαγγελματικά της σχέδια και το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει φέτος το χειμώνα».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης