Αναστάτωση στην Κύπρο... λόγω Έλενας Παπαρίζου

Αναστάτωση στην Κύπρο... λόγω Έλενας Παπαρίζου

Τις δύο προγραμματισμένες της συναυλίες στην Κύπρο ακύρωσε η Έλενα Παπαρίζου, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star και το τι έχει γίνει από τη στιγμή που μαθεύτηκε ότι η γνωστή τραγουδίστρια δεν θα εμφανιστεί στη Μεγαλόνησο

Αναστάτωση στην Κύπρο... λόγω Έλενας Παπαρίζου
Τις δύο προγραμματισμένες της συναυλίες στην Κύπρο ακύρωσε η Έλενα Παπαρίζου, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star και το τι έχει γίνει από τη στιγμή που μαθεύτηκε ότι η γνωστή τραγουδίστρια δεν θα εμφανιστεί στη Μεγαλόνησο …δε λέγεται. Αιτία ήταν η πρόγνωση του μετεωρολογικού δελτίου, που έκανε λόγο για απότομη επιδείνωση του καιρού.

Πολλοί βέβαια υποστηρίζουν πως η Έλενα με αυτόν τον τρόπο θέλει να αποφύγει να δώσει απαντήσεις σε ερωτήσεις για το χωρισμό της με τον Τόνυ και άλλοι μίλησαν για περιορισμένη προσέλευση κόσμου.

Κλείσιμο
Ωστόσο, οι διοργανωτές των συναυλιών μίλησαν στο δελτίο του Star διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τις συναυλίες να μην έχουν κόψει εισιτήρια.
«Μυστήριο κανένα. Τα εισιτήρια ήταν sold out. Ακόμα και να μην ήταν sold out όμως, οι συναυλίες θα γίνονταν», δήλωσε άνθρωπος από την παραγωγή των συναυλιών, ενώ ο επιχειρηματίας του χώρου που θα φιλοξενούσε τη δεύτερη συναυλία της Έλενας τόνισε πως ο χώρος είναι ανοιχτός και σε περίπτωση κακοκαιρίας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η εμφάνισή της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης