Η Έλενα Παπαρίζου "σπάει" τη σιωπή της

Η Έλενα Παπαρίζου "σπάει" τη σιωπή της

Για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της με τον Τόνυ Μαυρίδη η Έλενα Παπαρίζου μιλάει… όχι όμως για τον πρώην σύντροφό της, αλλά για τη νέα της ζωή στη Σουηδία, όπου και μεγάλωσε.

Η Έλενα Παπαρίζου "σπάει" τη σιωπή της
Για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της με τον Τόνυ Μαυρίδη η Έλενα Παπαρίζου μιλάει… όχι όμως για τον πρώην σύντροφό της, αλλά για τη νέα της ζωή στη Σουηδία, όπου και μεγάλωσε. Με αφορμή τις συναυλίες της στη Κύπρο η γνωστή τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της στον κυπριακό σταθμό «Super Fm» και την Χριστιάννα Αριστοτέλους.

«Είμαι στη Σουηδία περίπου τρεις μήνες.», είπε η Ελενα και συνέχισε.. « Κάνω πράγματα για τη δουλειά, αλλά και ξεκουράζομαι. Δίνω και πάρα πολύ χρόνο στην οικογένειά μου». Εμφανώς ευδιάθετη, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι στη γενέτειρά της συναντά παιδικούς φίλους σχεδόν κάθε μέρα. «Θυμόμαστε πράγματα, βρισκόμαστε για καφέ, ανταμώνουμε πέντε - έξι παλιές φίλες... Όταν βρίσκεσαι με τους παιδικούς σου φίλους μετά από τόσα χρόνια, είναι τρομερό πράγμα το ότι είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Απλά, είμαστε πιο ώριμες», συνέχισε η Έλενα και κατέληξε: «Βρίσκω δύναμη σε αυτό  και με προσγειώνει κιόλας».

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης