Σοφία Βόσσου για τα γενέθλια της κόρης της: Ζω και ανασαίνω για τα χρώματα της ψυχής σου

Σοφία Βόσσου για τα γενέθλια της κόρης της: Ζω και ανασαίνω για τα χρώματα της ψυχής σου

Η κοινή τους φωτογραφία που ανάρτησε η τραγουδίστρια στα social media

vossou22
Η Σοφία Βόσσου έκανε μια ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της, Ερασμίας Μάνου, που είναι στις 16 Φεβρουαρίου.

Η τραγουδίστρια που έχει υποστηρίξει πολλές φορές δημόσια την επιλογή της κόρης να παντρευτεί τον φυλακισμένο Βασίλη Δημάκη, έδειξε για ακόμη μια φορά την αγάπη της σε εκείνη.

Με μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, η Σοφία Βόσσου έγραψε στη λεζάντα: «16 Φεβρουαρίου, η πιο σημαντική μέρα της ζωής μου. Η μέρα που γέννησα ένα σπάνιο και παράξενο λουλούδι. Ερασμία ζω και ανασαίνω τα χρώματα και τα αρώματα της μοναδικής ψυχής και προσωπικότητάς σου. Σε ευχαριστώ παιδί μου».

Η ανάρτησή της


Σε συνέντευξη που έδωσε πριν λίγο καιρό στην κάμερα του «Πάμε Δανάη», η Σοφία Βόσσου αναφέρθηκε στην κόρη και τον γαμπρό της, λέγοντας: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για τον γάμο της κόρης μου. Τα παιδιά είναι πάρα πολύ ευτυχισμένα».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwnd2fmd8y61)

Συνέχισε, λέγοντας ότι: «Μπορεί να είναι λίγο ανορθόδοξη η κατάσταση για το σύστημα γενικότερα, αλλά υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και είναι καλά. Οσονούπω θα αποφυλακιστεί και ο Βασίλης και θα βρουν τον δρόμο τους, γιατί τώρα ταλαιπωρούνται τα παιδιά με τα επισκεπτήρια κι όλα αυτά, υποφέρουν τα πουλάκια μου. Ήταν ωραία μωρέ, ήταν συγκινητικό και πολύ περισσότερο είχε συγκινηθεί ο Βασίλης. Έχει κάνει πολύ αγώνα κι αυτός. Η κουμπάρα, η κολλητή της Ερασμίας, είχε φέρει ρυζάκι, είχαμε κάνει κάτι κουφετάκια... υποτυπωδώς. Και που είχαμε άδεια να πάω κι εγώ ευχαριστώ πολύ».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwncpgqkuegp)





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης