Η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει το τέλος της κακιάς «Ξένιας»

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει το τέλος της κακιάς «Ξένιας»

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο «Dailyfix Web» της επίσημης ιστοσελίδας του Mega και δεν δίστασε να αποκαλύψει μερικά απ’ όσα θα δούμε τη νέα σεζόν στην επιτυχημένη σειρά...

Η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει το τέλος της κακιάς «Ξένιας»
Τι ετοιμάζει η Ξένια (Αθηνά Οικονομάκου) τη νέα σεζόν στη «Ζωή της άλλης»; Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο «Dailyfix Web» της επίσημης ιστοσελίδας του Mega και δεν δίστασε να αποκαλύψει μερικά απ’ όσα θα δούμε τη νέα σεζόν στην επιτυχημένη σειρά. «Η Ξένια αντιλαμβάνεται στην πορεία ότι μπορεί να έχει συγγενική σχέση με τον Πέτρο (Νίκος Δαδινόπουλος) που σημαίνει ότι θα τον εκμεταλλευτεί κι αυτόν και θα τον ρίξει στο φιλότιμο ότι την άφησε στο Ίδρυμα, όπως είχε κάνει στις αρχές των επεισοδίων και με την Κάτια. Θα κάνει τα πάντα για να αποδειχθεί ότι είναι μπαμπάς της», αποκαλύπτει η ηθοποιός και δε μένει εκεί.

«Τη νέα σεζόν θα κάνει πολύ κακό στον κόσμο τον αθώο. Θα γνωρίσει νέους άντρες, θα την ερωτευτούν, θα τους εκμεταλλευτεί και θα φτάσουμε σ’ ένα τέλος πολύ απρόσμενο για το κοινό», συμπληρώνει η Αθηνά και εξηγεί: «Έχει φτάσει στο αποκορύφωμα των πράξεων της, δεν σώζεται, οπότε θα κάνει τα πάντα για να γλιτώσει την τιμωρία...».

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης