Μαυρίκιος Μαυρικίου για Αλέξη Παππά: «Δεν μπορεί και δεν θέλουμε να έρθει στο θέατρο»

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Αλέξη Παππά: «Δεν μπορεί και δεν θέλουμε να έρθει στο θέατρο»

Δείτε την αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξη Παππά, ο οποίος του έστειλε εξώδικο πριν λίγο καιρό

mavrikios_pappas
Πριν από λίγο καιρό, ο Αλέξης Παππάς έστειλε εξώδικο στον Μαυρίκιο Μαυρικίου με τον πρώην Bachelor να στέλνει εξώδικο στον δεύτερο.

Σε νέες το δηλώσεις, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε για την παράσταση «Το Κλουβί με τις Τρελές», από την οποία ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε και έκτοτε οι σχέσεις ανάμεσά τους πήραν άσχημη τροπή.

Ντυμένος με το κοστούμι του, το οποίο φορούσε για τον ρόλο του στο έργο, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναφέρθηκε στον ηθοποιό μετά από ερώτηση που δέχτηκε.

«Αν έβλεπες τον Αλέξη Παππά εδώ ως θεατή σήμερα, ποια θα ήταν η πρώτη σκέψη σου;» τον ρώτησε μία ρεπόρτερ, με τον ίδιο να ξεσπά σε γέλια και να της απαντά: «Δεν μπορεί να έρθει, όπως δεν θέλουμε και να έρθει». 

Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq12gqwlizi9)

Το εξώδικο από τον Αλέξη Παππά

Τον περασμένο Δεκέμβριο,  ο Αλέξης Παππάς έστειλε εξώδικο στον Μαυρίκιο Μαυρικίου. Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» ο ηθοποιός ζήτησε τη νόμιμη προστασία του από τον παραγωγό και πιο συγκεκριμένα, να μην αναφερθεί ξανά στο πρόσωπό του.

Ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά είπε στην εκπομπή:
  
«Αποστείλαμε μία εξώδικη όχληση προς τον κ. Μαυρικίου, με την οποία του ζητάμε να σταματήσει να αναφέρεται στο πρόσωπο του κ. Παππά, καθότι το έχει κάνει επανειλημμένα με ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές. Αυτές τις γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος και δεν θέλω να το συζητήσω. Αυτό που ζητάμε εμείς είναι να σταματήσει να ασχολείται με τον εντολέα μου. Δεν έχουμε κάνει κανένα λάθος. Πολλά από αυτά που έχει πει ο κ. Μαυρικίου είναι ψευδή και συκοφαντικά. Δεν θέλω να αναφέρω παραδείγματα αυτή τη στιγμή».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cp88paqmz8ll)

Η απάντηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Μετά την είδηση για το εξώδικο στην εκπομπή μίλησε και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος δήλωσε: «Δεν έχω λάβει ακόμα το εξώδικο. Άκουσα με χαρά και λύπη τον κ. Σούρλα. Θέλω να πω ότι ήμουν ο πρώτος που είπε ότι ο Αλέξης Παππάς ήταν εξαιρετικός στην πρώτη ανάγνωση. Κατά δεύτερον, το να μου ζητούν να μην αναφέρομαι στο όνομά του, ο Αλέξης ήταν αυτός που έκανε ένα δεκασέλιδο story στο Instagram κι αρχίσατε να μας ρωτάτε. Οπότε αυτός χρησιμοποιεί την παράσταση κι όχι εμείς αυτόν. Το θέατρο, επίσης, είναι sold out για τις πρώτες 10 παραστάσεις οπότε δε νομίζω ότι τον χρειαζόμαστε, ούτε ότι τον χρησιμοποιούμε. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι όλο το άλλο είναι ένα κομμάτι κατασκευασμένο για να ωφεληθεί ο Αλέξης Παππάς και το αφήνω μέχρι εδώ».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cp88vpsuj7ip)
 
Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ / ΝιΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Ειδήσεις σήμερα:

Ο τιμοκατάλογος στις «δουλειές» του «Μάξιμου Σαράφη» της Novartis που συνελήφθη για απάτη

Τι σημαίνει για την Ελλάδα το μπλόκο του Ερντογάν στη Σουηδία για το ΝΑΤΟ

Πότε και πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία - Κίνδυνος για πλημμύρες στην Αττική

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης