Αλέξης Παππάς: Εξώδικο στον Μαυρίκιο Μαυρικίου από τον ηθοποιό

Αλέξης Παππάς: Εξώδικο στον Μαυρίκιο Μαυρικίου από τον ηθοποιό

Τι απάντησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου - Δείτε βίντεο

pappas_mavrikios_aksodiko
Μία δικαστική διαμάχη ξέσπασε ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, αφού ο πρώην Bachelor αποφάσισε να στείλει εξώδικο στον δεύτερο.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Αλέξης Παππάς ζητά τη νόμιμη προστασία του από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και πιο συγκεκριμένα ζητά, να μην αναφερθεί ξανά στο πρόσωπό του.

Ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά είπε στην εκπομπή:
  
«Αποστείλαμε μία εξώδικη όχληση προς τον κ. Μαυρικίου, με την οποία του ζητάμε να σταματήσει να αναφέρεται στο πρόσωπο του κ. Παππά, καθότι το έχει κάνει επανειλημμένα με ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές. Αυτές τις γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος και δεν θέλω να το συζητήσω. Αυτό που ζητάμε εμείς είναι να σταματήσει να ασχολείται με τον εντολέα μου. Δεν έχουμε κάνει κανένα λάθος. Πολλά από αυτά που έχει πει ο κ. Μαυρικίου είναι ψευδή και συκοφαντικά. Δεν θέλω να αναφέρω παραδείγματα αυτή τη στιγμή».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cp88paqmz8ll)

Η απάντηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου

Μετά την είδηση για το εξώδικο στην εκπομπή μίλησε και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος δήλωσε: «Δεν έχω λάβει ακόμα το εξώδικο. Άκουσα με χαρά και λύπη τον κ. Σούρλα. Θέλω να πω ότι ήμουν ο πρώτος που είπε ότι ο Αλέξης Παππάς ήταν εξαιρετικός στην πρώτη ανάγνωση. Κατά δεύτερον, το να μου ζητούν να μην αναφέρομαι στο όνομά του, ο Αλέξης ήταν αυτός που έκανε ένα δεκασέλιδο story στο Instagram κι αρχίσατε να μας ρωτάτε. Οπότε αυτός χρησιμοποιεί την παράσταση κι όχι εμείς αυτόν. Το θέατρο, επίσης, είναι sold out για τις πρώτες 10 παραστάσεις οπότε δε νομίζω ότι τον χρειαζόμαστε, ούτε ότι τον χρησιμοποιούμε. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι όλο το άλλο είναι ένα κομμάτι κατασκευασμένο για να ωφεληθεί ο Αλέξης Παππάς και το αφήνω μέχρι εδώ».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cp88vpsuj7ip)

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Ειδήσεις σήμερα:

Στο ψυχιατρείο ο 29χρονος που σκότωσε τη μητέρα του στη Θεσσαλονίκη - Αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του

Η τραγική μοίρα της Charlbi Dean: Πέθανε από σήψη - Πώς σχετίζεται ένα τροχαίο προ 10 ετών

O διασυρμός του Salt Bae στο Κατάρ για τα like στα social media


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης