Ανθή Βούλγαρη: «Θέλω να δώσω την είδηση στον τηλεθεατή χωρίς να τον κατευθύνω»

Ανθή Βούλγαρη: «Θέλω να δώσω την είδηση στον τηλεθεατή χωρίς να τον κατευθύνω»

«Θέλεις να εκφραστείς πιο έντονα αλλά λες "ώπα ας το κρατήσω λίγο"» τόνισε η παρουσιάστρια - Δείτε το βίντεο

mega_voylgari
Η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, στην οποία και παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη για τη δουλειά της και τον συνεργάτη της, Ιορδάνη Χασαπόπουλο στο «Κοινωνία Ώρα MEGA»

Όπως είπε η ίδια στην εκπομπή «Ελένη», έχει μάθει να μην το βάζει κάτω στα δύσκολα. Ένα από τα μυστικά που μοιράστηκε με την Ελένη Μενεγάκη, είναι ότι αγαπάει την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Όταν ήταν μικρή, ήθελε να γίνει ηθοποιός, αλλά τελικά σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις και την κέρδισε η δημοσιογραφία.

Η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος λένε την πρώτη «Καλημέρα» από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Μega» που διανύει την 3η της σεζόν. Όπως επισήμανε, λατρεύει τη φύση και τα ζώα, η μεγάλη της αγάπη είναι η ιππασία και πρόσφατα απέκτησε την άδεια ικανότητας αθλητού.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του MEGA, μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη, σχολίασε ότι στόχος της είναι να περάσει στον τηλεθεατή την επικαιρότητα «όσο πιο ήπια γίνεται». Για τα σκληρά γεγονότα της επικαιρότητας που παρουσιάζονται μέσα από την εκπομπή, η ίδια τόνισε: «Θέλεις να εκφραστείς πιο έντονα αλλά λες "ώπα ας το κρατήσω λίγο...”» και υπογράμμισε την ανάγκη της να ισορροπεί όλη αυτή την κατάσταση και μέσα της και απέναντι στον τηλεθεατή.

Όσο για τη σχέση που έχει αναπτυχθεί με τους τηλεθεατές της εκπομπής, την περιέγραψε ως μία «παρέα» με την οποία μοιράζονται τα ζητήματα της καθημερινότητας, τα οποία άλλωστε αντιμετωπίζει και η ίδια στην προσωπική της ζωή.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-coqiqacs0qs1)

«Θέλω να είμαι ουδέτερη, να προσπαθώ όσο πιο πολύ γίνεται να είμαι αντικειμενική και νομίζω πως το έχω καταφέρει, γιατί βγάζω την αλήθεια αυτού που σκέφτομαι» σχολίασε για την στάση που έχει επιλέξει να κρατά στα θέματα που επεξεργάζονται και αναλύουν με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο στην εκπομπή τους.

«Θέλω να δώσω την είδηση στον τηλεθεατή χωρίς να τον κατευθύνω, θέλω να δώσω τροφή για σκέψη και να αποφασίσει μόνος του» είπε χαρακτηριστικά.

Στην τηλεόραση, από την πλευρά της μυθοπλασίας, φέτος η Ανθή Βούλγαρη παρακολουθεί μανιωδώς το «Μαύρο Ρόδο» του MEGA και περιμένει να βγει το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην πλατφόρμα του Netflix, καθώς το πολύ πρωινό της ξύπνημα δεν της επιτρέπει να τα παρακολουθεί στην ώρα προβολής, αλλά μέσω on demand. «Μου αρέσει να παίρνω μυρωδιά από όλα», πρόσθεσε. Στην ερώτηση ποια είναι τα σχέδια της για τα Χριστούγεννα, ανέφερε ότι αυτό που της έχει λείψει πιο πολύ είναι το σπίτι της και όπως είπε: «Θα κάτσω στο σπιτάκι με το σκυλάκι μου, έχω ανάγκη να μείνω λίγο σπίτι να ηρεμήσω».


Ειδήσεις σήμερα:

Κιβωτός του Κόσμου: Με εισαγγελική εντολή απαγορεύεται στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει τις δομές

Μουντιάλ 2022: Μετά το παγκόσμιο κύπελλο το Κατάρ ονειρεύεται τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Γερμανός βουλευτής παράτησε σύντροφό του και τρία παιδιά για μία πρώην πορνοστάρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης