ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Μάρω Λύτρα: Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Μπο

Μάρω Λύτρα: Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Μπο

Η Μάρω Λύτρα μίλησε  για την προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε με ποιον από τους πρώην της συντρόφους...

Μάρω Λύτρα: Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Μπο
Η Μάρω Λύτρα μίλησε στην «Πρωινή Μελέτη» για την προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε με ποιον από τους πρώην της συντρόφους διατηρεί φιλικές σχέσεις. Αποκαλύπτοντας πως είναι μόνη για περισσότερο από ένα χρόνο, η Μάρω είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι μόνη πάνω από ένα χρόνο. Δεν μου αρέσει, θα ήθελα να είμαι με κάποιον, αλλά δεν έτυχε. Είναι τυχερά; Δεν ξέρω τι να πω. Δεν θα ήθελα να είμαι με τον οποιονδήποτε και γι' αυτό είμαι μόνη. Ίσως είναι επιλογή μου. Θα ήθελα να επιλέξω να χτυπήσει η καρδιά μου. Δεν θέλω να είμαι με κάποιον απλά για να είμαι με κάποιον». 

Όσο για το με ποιον από τους πρώην της παραμένει φίλη; «Με τον Γιάννη Αμανατίδη», απάντησε η Μάρω Λύτρα και συνέχισε: «Δεν έτυχε να προχωρήσει αυτός ο έρωτας, αλλά προχώρησε φιλικά. Όταν αγαπάς τον άλλον και σε αγαπάει, αυτό είναι πιο σημαντικό. Θα έχουμε μια ανθρώπινη σχέση μέχρι το τέλος της ζωής μας νομίζω. Είναι πάρα πολύ δυνατό, το ξέρω ότι θα τον έχω δίπλα μου ό, τι χρειαστώ κι αυτός εμένα».

Όσο για τις φήμες που τη θέλουν να διατηρεί σχέση με τον ράπερ Μπο, ξεκαθάρισε: «Η μόνη σχέση που έχω με τον Μπο είναι αδερφική και φιλική. Τον ξέρω δώδεκα χρόνια. Τον γνώρισα όταν είχα έρθει με τον Αλκαίο, πριν το Fame Story, και από τότε παραμείναμε φίλοι. Είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε και λογικό είναι όταν βλέπεις να είμαστε συνέχεια μαζί, να βγάλουν κάτι τέτοιο προς τα έξω. Αλλά όχι, δεν είμαστε ζευγάρι. Είμαστε φίλοι, πολύ καλοί φίλοι. Τον αγαπώ πάρα πολύ».
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης