Κόνι Μεταξά: Τελείωσε η τελετή, πήρα το αμάξι κι έφυγα, δεν ήξερα ότι η νύφη φεύγει με τον γαμπρό

Κόνι Μεταξά: Τελείωσε η τελετή, πήρα το αμάξι κι έφυγα, δεν ήξερα ότι η νύφη φεύγει με τον γαμπρό

Η γνωστή performer μίλησε για τη σχέση της με τον Μάριο Καπότση, καθώς και την ημέρα του γάμου τους 

konnie-metaxa__3_
Μία εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κόνι Μεταξά και αναφέρθηκε σε ένα αμήχανο περιστατικό που της συνέβη σε live της, στη σχέση της με τον Μάριο Καπότση, αλλά και τον γάμο τους.

Η γνωστή performer βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» και αναφέρθηκε αρχικά, στο περιστατικό που της έτυχε σε εμφάνισή της και ήταν κάπως αμήχανο.

Όπως είπε, ενώ τραγουδούσε επί σκηνής, της έπεσε το μικρόφωνο εκεί, όπου βρισκόταν το κοινό. Ωστόσο, το τραγούδι ήταν playback κι εκείνη χρειάστηκε να προσποιείται πως τραγουδάει, μέχρι κάποιος από τους θεατές της να της δώσει το μικρόφωνο πίσω.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnzw1saag955)
Κλείσιμο

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Μάριο Καπότση και την πρόταση γάμου που της έκανε.

«Ο Μάριος είναι πολύ παραδοσιακός. Μου έκανε πρόταση αρραβώνα και του είπα "πες μου τι πρέπει να πω στη μάνα μου". Τη δεύτερη φορά που μου έκανε πρόταση γάμου, τον χαστούκισα, γιατί ήταν μεγάλη η πέτρα στο δαχτυλίδι. Του είπα ότι ξοδεύτηκε», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν είχα στο μυαλό μου να παντρευτώ, αλλά έγινε. Δεν το είχα φανταστεί, δεν μου πέρασε από το μυαλό», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε αργότερα, εκείνη και ο αγαπημένος της ζήτησαν από τους καλεσμένους στον γάμο τους να τους βοηθήσουν να πάνε διακοπές, αντί να τους φέρουν δώρα.

«Τους είχαμε πει να μη μας φέρουν δώρα, αλλά να μας βοηθήσουν να πάμε διακοπές. Οπότε, τα δώρα τους ήταν καλά, γιατί ήταν ακριβό το ταξίδι. Με τον Μάριο, λόγω της δουλειάς, δεν είχαμε πάει ποτέ διακοπές. Πήγαμε για πρώτη φορά διακοπές μαζί», εξήγησε η Κόνι Μεταξά.

Αναφορικά με τη μητέρα της και τα συναισθήματά της που είδε την κόρη της ντυμένη νύφη, δήλωσε: «Η μητέρα μου ήταν πολύ χαρούμενη, γιατί δεν περίμενε ότι θα παντρευτώ. Μου είπε πολύ συγκινητικά λόγια την ημέρα του γάμου. Γενικά, νιώθω πολύ άβολα, όταν υπάρχουν αληθινά συναισθήματα. Κι εκείνη την ημέρα έκλαιγα σαν μωρό, ήταν άβολο».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnzts6xmej7d)

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, συνέβησαν αρκετά «ευτράπελα» κατά τη διάρκεια του γάμου, με το κορυφαίο να είναι το γεγονός ότι η νύφη έφυγε μόνη της από την εκκλησία μετά τον γάμο, αφήνοντας πίσω τον γαμπρό.

«Το αστείο ήταν πως με το που τελείωσε η τελετή, εγώ έφυγα χωρίς τον Μάριο, γιατί δεν ήξερα ότι πρέπει να φύγει η νύφη μαζί με τον γαμπρό. Πήρα το αμάξι κι έφυγα. Επίσης, ξέχασα να υπογράψω τα χαρτιά του γάμου. Κάποιος με πήρε τηλέφωνο και μου έλεγε "έφυγες, ο Μάριος που είναι; Πρέπει να γυρίσεις πίσω". Γύρισα πίσω στην εκκλησία, υπέγραψα τα χαρτιά και ούρλιαζα, γιατί δεν ήξερα που έχει πάει ο Μάριος», περιγράφει η Κόνι Μεταξά.


Ειδήσεις σήμερα:

Κατολίσθηση στην Κρήτη: Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία - Πώς συνέβη η τραγωδία

Madonna: Ενα αστέρι πέφτει, πέφτει...


Δήμος Αθηναίων: Μειώνονται τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού για το 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης