Βασίλειος Κωστέτσος για την επίθεση στο Σύνταγμα: «Σοκ και τρόμος»

Βασίλειος Κωστέτσος για την επίθεση στο Σύνταγμα: «Σοκ και τρόμος»

«Μου πρότειναν να φοράω έναν νάρθηκα. Ο φίλος μου έκανε 16 ράμματα στο πρόσωπο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο σχεδιαστής μόδας

Kostetsos_
Ο Βασίλειος Κωστέτσος περιέγραψε την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε στο Σύνταγμα, μαζί με έναν φίλο του, πριν από λίγες εβδομάδες. Ο σχεδιαστής μόδας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και βρέθηκε στο σημείο όπου τραυματίστηκε.

«Αυτά τα δευτερόλεπτα ήταν για μένα αιώνας. Λες κι έβλεπα κινηματογραφική ταινία. Ήταν σοκ. Σοκ και τρόμος γιατί δεν ήξερα τι θα έρθει μετά από αυτό. Βλέποντας αυτό το μπουλούκι που κατέβαιναν προς τα κάτω, τρόμαξα. Αναπολώ τις εποχές του 2008 και 2009 με τους ειδικούς φρουρούς που πήγαιναν πάνω κάτω. Πήγαμε στο 401 νοσοκομείο, κάναμε τις εξετάσεις. Εγώ ευτυχώς είχα θλάση μόνο στο χέρι, στο γόνατο, στη μέση και δυστυχώς στον αυχένα μου. Μου πρότειναν να φοράω έναν νάρθηκα. Ο φίλος μου έκανε 16 ράμματα στο πρόσωπο και ο γιατρός του είπε να κάνει εισαγωγή γιατί είχε κάταγμα στον σπόνδυλο».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmp3g51l8rfl)

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας όπως ανέφερε με σχετική ανάρτηση στα social media βρισκόταν με φιλικό του πρόσωπο στην περιοχή του Συντάγματος, όταν μια ομάδα αλλοδαπών κατευθύνθηκε προς το μέρος τους και τους επιτέθηκαν με σκοπό να τους ληστέψουν.

Η ανάρτηση του Κωστέτσου

«Στην καρδιά της Αθήνας!! Πριν λίγο στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος όπως κατεβαίνουμε να πάμε προς Ερμού, έπεσε ένα μπουλούκι από αλλοδαπούς Αλγερινοί η Πακιστανοί με σκοπό να μας κλέψουν κλείνοντας μας τον δρόμο! Το αντιληφθήκαμε αμέσως της πρόθεση τους για κλοπή και ώσπου να αντιδράσουμε πετάγοντάς μας μπουκάλια, χτύπησαν τον φίλο μου με στιλέτο στο πρόσωπο τραυματίζοντας τον, εμένα με πέταξαν με την μούρη από τα σκαλιά και αστυνομία πουθενά!!!! Ύστερα θέλουμε και τουρισμό! Καμία προστασία, Αίσχος» περιέγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

κ1


Ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Ισχυροί βόρειοι άνεμοι έως 8 μποφόρ - Πού θα βρέξει

Αρνητικός ο Μπάιντεν να ανακηρυχθεί η Ρωσία «κράτος που υποστηρίζει την τρομοκρατία», όπως αξιώνει η Ουκρανία

Οι ΗΠΑ προτρέπουν το Ισραήλ να «αποδώσει ευθύνες» για τον φόνο της δημοσιογράφου Σιρίν Αμπού Άκλεχ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης