Νίκος Λεκάκης για τις Άγριες Μέλισσες: «Ευχαριστώ για την ευκαιρία»

Νίκος Λεκάκης για τις Άγριες Μέλισσες: «Ευχαριστώ για την ευκαιρία»

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός - έστω και καθυστερημένα - για να αποχαιρετήσει τον χαρακτήρα του στη σειρά και να ευχαριστήσει τους συντελεστές

nikoslekakis
Αν και πάει καιρός από το φινάλε των «Άγριων Μελισσών», ο Νίκος Λεκάκης έκανε μία ανάρτηση για να αποχαιρετήσει τον χαρακτήρα του.

Ο ηθοποιός υποδυόταν τον Άγγελο στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Κι ενώ σχεδόν όλο το καστ έχει κάνει μία δημοσίευση, στην οποία αποχαιρετούν τους χαρακτήρες τους, η ανάρτηση του Νίκου Λεκάκη έρχεται με μία μικρή καθυστέρηση.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία του από τη σειρά και κάτω από αυτή έγραψε το δικό του «αντίο» στον Άγγελο.

«Καθυστέρησα λίγο αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Με τη σειρά μου θέλω κι εγώ να αποχαιρετήσω τον Άγγελο μου, που με έμαθε πολλά, όπως το πως ζούσαν και σκέφτονταν κάποτε οι άνθρωποι, πως ερωτεύονταν, πως αγαπούσαν, τι θα πει ακεραιότητα κι αβρότητα μα κυρίως με τι ιδανικά και δύναμη ψυχής αξίζει να ζει κανείς. Κάλο ταξίδι φίλε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την ευκαιρία και το ταξίδι στους αγαπημένους@ melinatsampani ΠετροΚαλκοβαλη@ lefteris_charitos@ spirosmichalo@ patronisss@ kostnas2877@ michaliskonstantatos. Όλους τους συνεργάτες, όλους τους συνάδελφους, όλους τους τεχνικούς, όλη τη συγγραφική ομάδα, όλη την παράγωγη, όλους όσοι με φροντίδα και γενναιοδωρία με αγκάλιασαν στην πρώτη μου αυτή δουλειά που ακούει στο όνομα Άγριες Μέλισσες και που δε θα ξεχάσω ποτέ», έγραψε. 

Δείτε την ανάρτησή του:



Ειδήσεις σήμερα:

Πνιγμός λουόμενου στη Βάρκιζα

Κορυφώνεται σήμερα το κύμα καύσωνα - Πού αναμένονται 40αρια

Aγνώριστη η Τζούλιαν Μουρ στην τελευταία της φωτογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης