Το φιλί της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα στον ημιτελικό του Survivor

Το φιλί της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα στον ημιτελικό του Survivor

«Καλή επιτυχία αστέρι μου στον σημερινό τελικό», ευχήθηκε η instagrammer στον σύντροφό της - Δείτε τη δημοσίευσή της

sxizas-panagiotarou_fili
Το «παρών» στον ημιτελικό του Survivor που πραγματοποιήθηκε χθες, έδωσε και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, προκειμένου να στηρίξει τον φιναλίστ και σύντροφό της, Στάθη Σχίζα.

Ο  Στάθης Σχίζας πέρασε στον τελικό μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη και η instagrammer δεν έχει σταματήσει να τον υποστηρίζει τόσο στα social media της όσο και στις δηλώσεις της, ενόψει της βραδιάς που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή.

Στην τελευταία της ανάρτηση μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μοιράστηκε μία φωτογραφία και ένα βίντεο από τον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης. Στη φωτογραφία του ζευγαριού, οι δυο τους ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, έγραψε: «Καρδούλα μου!!! Η τόση αγάπη που πήρες χθες στο Γαλάτσι από τους συμπαίκτες σου είναι η νίκη σου ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα …. Γιατί αυτοί σε έζησαν πραγματικά τόσο καιρό… Αυτό το βίντεο λέει πολλά! Και αυτά είναι που μένουν! Καλή επιτυχία αστέρι μου στον σημερινό τελικό! Είμαστε μαζί σου!!!! Με κάνεις περήφανη».

Δείτε την ανάρτησή της



Νωρίτερα σήμερα, ε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για την πιθανότητα να της κάνει πρόταση γάμου ο αγαπημένος της.

«Δεν ξέρω τι θα απαντούσα. Χώρισα πολύ πρόσφατα και είναι πολύ σύντομο να γίνει τώρα αυτό. Αν μου έκανε πρόταση ο Στάθης, θα του έλεγα ότι θέλω τον χρόνο μου. Δεν γίνεται να πάω από γάμο σε άλλο γάμο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο Survivor και δήλωσε: «Από τη στιγμή που ο σύντροφος μου είναι στο παιχνίδι, θα τον στήριζα από την αρχή μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι ο Στάθης είναι από μόνος του ένα αξιόλογο παιδί, έχει αξιοπρέπεια, είναι τίμιος και πιστεύω ότι σίγουρα, η βοήθειά μου τον μπούσταρε και τον έμαθε περισσότερος κόσμος. Το αποτέλεσμα όμως, πιστεύω θα ήταν το ίδιο. Είναι σπάνιος άνθρωπος, τον ξέρω δέκα χρόνια τώρα. Υπήρχε χημεία πάντα, αλλά μετά γνώρισα τον Αριστομένη και παντρεύτηκα».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl8fx8uar9sp)



Ειδήσεις σήμερα:

Η Άγκυρα βγάζει τον Αύγουστο το τέταρτο γεωτρύπανο, «Αμπντούλ Χαμίτ Χαν»

Άγριος ξυλοδαρμός 19χρονου στον Πειραιά: Τον έδειραν με στειλιάρι επειδή πήγε για καφέ με μια φίλη του!

Οι New York Times εκθειάζουν την εντυπωσιακή αναγέννηση της Αθήνας ως τουριστικό προορισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης