Ιωάννα Παππά: «Αν δεν υπήρχε το ηλικιακό όριο θα έκανα αργότερα παιδί»

Ιωάννα Παππά: «Αν δεν υπήρχε το ηλικιακό όριο θα έκανα αργότερα παιδί»

«Με τον σύζυγο μου γνωριστήκαμε το 2004 αλλά μπήκαμε στη σχέση μετά από αρκετά χρόνια», είπε επίσης η ηθοποιός - Δείτε το σχετικό απόσπασμα

pappa-kokkinomalla
Για τον σύζυγό της αλλά και τον ρόλο που έπαιξε το ηλικιακό όριο στην απόφασή της να γίνει μητέρα μίλησε η Ιωάννα Παππά σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Αναλυτικότερα, η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή
 «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όπου αρχικά είπε: «Με τον Κωνσταντίνο για πολλά χρόνια ήμασταν φίλοι, μετά περάσαμε στη σχέση και μετά αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί. Γνωριστήκαμε το 2004 αλλά μπήκαμε στη σχέση μετά από αρκετά χρόνια».

Στη συνέχεια, η ίδια δήλωσε ότι: «Όταν γέννησα γύρισα μέσα σε 25 μέρες στη δουλειά. Δεν αισθάνθηκα ποτέ όμως ότι έχω λείψει από το παιδί, γιατί είμαστε μαζί καθημερινά, κάνουμε πράγματα καθημερινά, τον προσωπικό μου χρόνο τον αφιερώνω μόνο στο παιδί. Είχα βοήθεια και από τον σύζυγό μου αλλά και από τους γονείς μας».

Τέλος, η Ιωάννα Παππά αναφέρθηκε στο ηλικιακό όριο που καθορίζει την απόφαση μίας γυναίκας να γίνει μητέρα, παραθέτωντας και τη δική της εμπειρία. Σχετικά με αυτό, είπε: «Νομίζω ότι αν δεν υπήρχε το ηλικιακό όριο, θα έκανα αργότερα παιδί. Επειδή όμως υπάρχει το ηλιακό όριο έπρεπε να πάρω κάποιες αποφάσεις. Μέσα μου τα πίεσα λίγο παραπάνω τα πράγματα αλλά όχι ακραία. Είχα σκεφτεί και το ενδεχόμενο να μην μπορώ να κάνω, θα έκανα ό,τι μπορούσα και μετά θα το αποδεχόμουν».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl7lehw1j0h5)



Ειδήσεις σήμερα:

Το νέο κύμα του κορωνοϊού «χτυπά» και τα παιδιά - 11.042 τα κρούσματα ανηλίκων μέσα στον Ιούλιο

Καλύτερη η εικόνα από τη μεγάλη φωτιά στο Πόρτο Γερμενό - Καίει στο βουνό, έχουν κοπάσει οι άνεμοι





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης