Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Δεν είχα καλή συνεργασία με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, είναι ακόμα κοριτσάκι»

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: «Δεν είχα καλή συνεργασία με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, είναι ακόμα κοριτσάκι»

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τις συνεργασίες του με τις κυρίες της ελληνικής showbiz και αποκάλυψε ποιες ήταν οι πιο «περίεργες» πελάτισσές του

εμμανουηλ
Για τις συνεργασίες του με μερικές από τις διασημότερες κυρίες της ελληνικής showbiz, μίλησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο γνωστός make up artist και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά, την Κατερίνα Καινούργιου και τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Μίλησε επίσης, για τη συνεργασία του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία δεν πήγε πολύ καλά.

«Εκείνη που με έκανε γνωστό και θα το λέω για πάντα όσο ζω ήταν η Ρούλα Κορομηλά. Μετά από εκείνη, έχω κάνει τις μεγαλύτερες συνεργασίες μου. Είμαι πολύ περήφανος, γιατί διατήρησα ένα χρώμα στα μαλλιά της, για το οποίο μου έλεγαν όλες "θέλω το χρώμα της", το κούρεμά της», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τις υπόλοιπες συνεργασίες του, δήλωσε: «Στον Σάκη Ρουβά έχω κάνει body painting σε όλο του το κορμί. Επόμενη που αγαπώ πολύ είναι η Ελένη Πετρουλάκη και με την Κατερίνα Καινούργιου έχω συνεργαστεί. Τότε ξεκινούσε κι τότε ήμουν κι εγώ στα ξεκινήματά μου, όμως δεν είχαμε καλή χημεία την πρώτη φορά. Ήταν λίγο αγχωτική, πρόσφατα όμως πήγα στην εκπομπή της, είχαμε μιλήσει και τηλεφωνικά. Τα βρήκαμε, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Μου είναι πολύ συμπαθής».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl2dbq3vcbft)

Τέλος, αναφέρθηκε στο Survivor και τη συνεργασία του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. «Λίγο πριν μπω στο Survivor, μια συνεργασία μου που ήταν λίγο άκυρη και δεν ήθελα να προχωρήσω ήταν με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Έχει πολλές ανασφάλειες το κοριτσάκι, δεν είναι κοριτσάκι πια, δεν είναι μικρή», είπε αρχικά.

«Ήθελε να πάει σε μια εκπομπή της ΕΡΤ1 που διασκεδάζουν και λένε τραγούδια και με πήρε τηλέφωνο στη 1 το βράδυ και μου έλεγε ότι δεν της έχω στείλει φωτογραφίες το μέικ απ που θα της κάνω και τέτοια. Της είπα κι εγώ να χαλαρώσει λίγο. Δεν ήταν καμία συγκλονιστική εμφάνιση που θα έπρεπε να εφεύρουμε και κανένα συγκλονιστικό κόνσεπτ για να παγώσει όλη η Ελλάδα. Της είπα ότι θα έπρεπε να βρει κάποιον άλλο να συνεργαστεί», συμπλήρωσε.



Ειδήσεις σήμερα:

Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για την επιδότηση έως 300 ευρώ για διακοπές σε Σάμο και Βόρεια Εύβοια - Πώς βγαίνει η άυλη κάρτα

Άνδρας μπούκαρε με καραμπίνα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην Θεσσαλονίκη

Τζον Μάλκοβιτς: Ο κορυφαίος ηθοποιός θα παίξει τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης