Ο Νίκος Μουτσινάς μεταμφιέζεται σε Μαρία Σολωμού και ρωτά τον Mente Fuerte για τη φημολογούμενη σχέση τους

Ο Νίκος Μουτσινάς μεταμφιέζεται σε Μαρία Σολωμού και ρωτά τον Mente Fuerte για τη φημολογούμενη σχέση τους

Δείτε το σχετικό βίντεο με τον διάλογο ανάμεσα στον παρουσιαστή και τον τράπερ

moutsinas_mentefuerte
Ο Mente Fuerte ήταν ο σημερινός καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και ο παρουσιαστής με το γνωστό χιούμορ που τον διακατέχει, πήρε μία ξεχωριστή συνέντευξη από τον τράπερ.

Με αφορμή την ερώτηση του Νίκου Μουτσινά στον Mente Fuerte για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού, ακολούθησε ένας άκρως χιουμοριστικός διάλογος ανάμεσά τους. Ο Νίκος Μουτσινάς φόρεσε μια χαρακτηριστική περούκα που έμοιαζε πολύ με τα μαλλιά της ηθοποιού και έκανε την ερώτησή του στον τράπερ.

«Είσαι σε σχέση;», τον ρώτησε και εκείνος απάντησε: «Όχι είμαι ελεύθερος». «Τότε εγώ γιατί φορώ την περούκα κι ιδρώνω; Εσύ πώς είσαι με αυτό; Ότι μπορεί να σε βγάλουν μια φωτογραφία, να δεις μια φωτογραφία ή να δεις τα μαλλιά αυτά σε μια φωτογραφία. Κουνώ την περούκα γιατί έχει ένα βάρος», είπε ο παρουσιαστής του «Καλό Μεσημεράκι», με τον Mente Fuerte να απαντά: «Εντάξει είναι μέρος της δουλειάς. Θέλεις να με ρωτήσεις κάτι; Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές και δεν έχω απαντήσει ποτέ. Αν με ρωτήσεις κάτι ευθέως, μπορώ να σου απαντήσω κι εγώ».

«Εσείς δεν βλέπετε τα μάτια του; Πες μου Γιώργο. Έχουν γραφτεί πολλά δημοσιεύματα ότι είσαι μαζί με την Μαρία Σολωμού», συνέχισε ο Νίκος Μουτσινάς. «Την Μαρία την αγαπώ πάρα πολύ. Είναι από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου… Τη θαυμάζω πάρα πολύ, εκτός του ότι είναι θεάρα», απάντησε ο τραγουδιστής.

Δείτε το σχετικό βίντεο


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cksgaci91syx)


Ειδήσεις σήμερα:

Νέα τουρκική πρόκληση: Παρενόχλησαν μέσω ασυρμάτου ελικόπτερο που μετέφερε το Νίκο Χαρδαλιά

Η Ρωσία κόβει σταδιακά το αέριο στην Ευρώπη, την ώρα που οι χώρες θέλουν να προετοιμαστούν για τον χειμώνα

Ο συζυγοκτόνος αστυνομικός της Κηφισιάς μέσα από το κελί του στο protothema.gr: «Δεν κατάφερα να συγκρατήσω τον εαυτό μου»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης