O «γάμος» του Passaggio Caffe με το Etien Pizza Bar - Το νέο στέκι στην Αθήνα

O «γάμος» του Passaggio Caffe με το Etien Pizza Bar - Το νέο στέκι στην Αθήνα

Το νέο σημείο συνάντησης για brunch και coctails στο κέντρο της πρωτεύουσας, σε ένα από τα πιο ιστορικά και μεγαλοπρεπή κτίρια της πόλης στη λεωφόρο Μιχαλακοπούλου

piaggio
Το Passaggio είναι ένας ξεχωριστός all-day χώρος, ο οποίος δημιουργήθηκε το 2011 για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία σε όσους θέλουν να απολαύσουν το αγαπημένο τους ρόφημα, snack ή φαγητό σε ένα υπέροχο περιβάλλον που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την χαλάρωση με την ζωντάνια, το παλιό με το καινούριο, την υψηλή ποιότητα με την προσιτή τιμή. Αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή και μετά από δέκα χρόνια επιτυχημένης πορείας εξακολουθεί σήμερα να αποτελεί ένα από τα πλέον δημοφιλή «σημεία συνάντησης».

To «Etien Pizza Bar» είναι ένα μέρος όπου η πίτσα δημιουργείται με φροντίδα, αγάπη και πολύ μεράκι, ώστε ο πελάτης να την γευτεί στην πιο αυθεντική ναπολιτάνικη εκδοχή της. Η πολύχρονη πείρα και των δύο στον τομέα της εστίασης και η αγάπη για την δημιουργία είναι οι λόγοι που μας οδήγησαν σε μία συνεργασία που έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να φέρει μία νότα ανανέωσης.

Passaggio 1


Το καινούργιο project στεγάζεται σε ένα από τα πλέον ιστορικά και μεγαλοπρεπή κτίρια της Αθήνας. Μιλάμε για το μέγαρο που άλλοτε στέγαζε το υπουργείο Βιομηχανίας και μέχρι πριν μερικά χρόνια τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, όταν αυτός μεταστεγάστηκε από τη Χρήστου Λαδά, ένα κτίριο με υψηλή αξία στο «περιβάλλον» του real estate και ιδιαίτερη αρχιτεκτονική μορφή. Είναι και ένας πολύ σημαντικός λόγος που μας ώθησε στην επιλογή του συγκεκριμένου σημείου. Επίσης, αποτελεί μία πολυσύχναστη τοποθεσία, στην καρδιά της Αθήνας, που καθημερινά σφίζει από ζωή.

Passaggio 2
Κλείσιμο


Το «Passaggio – Etien» αποτελεί μία πολύ ιδιαίτερη συνεργασία που έρχεται να καλύψει πολλαπλές ανάγκες, ικανοποιώντας τις προτιμήσεις διαφόρων ηλικιών και κοινών για όλες τις ώρες της ημέρας. Ο χώρος συνδυάζει ένα αγαπημένο στέκι για καφέ, brunch και cocktails ταυτόχρονα με ένα υψηλής αισθητικής ιταλικό εστιατόριο με wine bar. Η μοντέρνα διακόσμηση μαγνητίζει τους περαστικούς, ενώ στοιχεία μέσα στο κατάστημα δίνουν το ερέθισμα στον επισκέπτη να ξεφύγει από την καθημερινότητά του. Στο κατάστημά μπορεί κανείς να συναντήσει ένα cozy περιβάλλον στο οποίο μπορεί να απολαύσει τον υψηλής ποιότητας καφέ με γεμάτο σώμα, γευστικά πρωινά, σπιτικά γλυκά καθώς και νόστιμα ζυμαρικά και αυθεντική ιταλική πίτσα. Φυσικά όλα αυτά συνδυασμένα με ένα από τα signature cocktails μας ή ένα ποτήρι κρασί από το elegant wine bar!

Passaggio 3


Η αγάπη για τον χώρο της εστίασης και για την καινοτομία ώθησε τους εμπνευστές του χώρου να δημιουργήσουν ένα καθημερινό σημείο αναφοράς, ένα πρωτοποριακό αξέχαστο στέκι. 



Ειδήσεις σήμερα:

Άνοιξαν για τα φορτηγά η Αττική Οδός και η Αθηνών-Λαμίας - Δείτε πού θα είναι κλειστά τα σχολεία


Αρχίζει η Σύνοδος Κορυφής στη σκιά της εισβολής Πούτιν και της εκτίναξης του ενεργειακού κόστους


Ο Πούτιν απειλεί τη Δύση: Αν επιμείνετε στις κυρώσεις, οι τιμές των τροφίμων παγκοσμίως θα αυξηθούν κι άλλο







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης