Η Μαίρη Αργυριάδου για την κόντρα Βαλάντη - Ευρυδίκης Παπαδοπούλου: «Θεωρώ χυδαίο αυτό που έκανε ο Βαλάντης»

Η Μαίρη Αργυριάδου για την κόντρα Βαλάντη - Ευρυδίκης Παπαδοπούλου: «Θεωρώ χυδαίο αυτό που έκανε ο Βαλάντης»

Η γνωστή δημοσιογράφος και φίλη της Ευρυδίκης τοποθετήθηκε σχετικά με την την «σκληρή» ατάκα που είπε ο τραγουδιστής σχετικά με το πρόβλημα υγείας που πέρασε η παίκτρια των Διασήμων 

valantis_evridiki
Για την άσχημη συμπεριφορά του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε η καλή της φίλη, Μαίρη Αργυριάδου.

Η δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα;» και αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Βαλάντη στο Survivor και την «σκληρή» ατάκα που είπε στην Ευρυδίκη σχετικά με το πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει.

Όπως είπε αρχικά, η ίδια χαίρεται με την αποχώρηση του Βαλάντη από το ριάλιτι επιβίωσης. «Νιώθω πολύ καλά με την αποχώρηση του Βαλάντη, όπως πιστεύω νιώθουν οι παίκτες και των δύο ομάδων».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η αντίδραση της Ευρυδίκης μου φάνηκε πολύ νορμάλ. Η Ευρυδίκη πέρασε μια τεράστια μπόρα στη ζωή της και νομίζω ότι κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να χρησιμοποιεί ένα τόσο ευαίσθητο δεδομένο για έναν άλλο άνθρωπο, μόνο και μόνο για να τον χτυπήσει κάτω από τη ζώνη ή για να του την πει ή να το χρησιμοποιήσει ως στρατηγική μες στο παιχνίδι. Το θεωρώ κάπως χυδαίο εγώ προσωπικά».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chc8cxlp7vsp-st)

Έπειτα πρόσθεσε πως η Ευρυδίκη είναι πολύ αυθόρμητος άνθρωπος και γι' αυτό δεν κατάφερε να κρύψει την στεναχώρια της. «Είναι πολύ ειλικρινής κι αυθόρμητος άνθρωπος και δεν φιλτράρει τι λέει. Αισθάνθηκε άσχημα και έκλαψε, όπως θα έκανε ο καθένας. Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα για την ζωή της, πολύ ευαίσθητο. Η κάθε κοπέλα θα έκλαιγε, όταν έχει περάσει καρκίνο, έχει χάσει τα μαλλιά της σε τόσο μικρή ηλικία κι έρχεται ένας συμπαίκτης της και της λέει "θα έπρεπε να ήσουν καλύτερος άνθρωπος". Και ο ίδιος έχει περάσει από αυτή τη μπόρα», είπε χαρακτηριστικά. 

Τέλος, αναφέρθηκε στην σχέση που έχει η παίκτρια των Διασήμων έξω από το ριάλιτι και δήλωσε πως ο σύντροφός της ήταν δίπλα της σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.  «Έχει εδώ και χρόνια μία σχέση με έναν άνθρωπο είναι δίπλα της, είναι στήριγμά της, την αγάπησε από τότε που είχε καρκίνο. Την γνωρίζει από τότε και την στήριξε από τότε, που σημαίνει ότι η σχέση τους έχει πολύ γερές βάσεις. Είναι υποστηρικτικός σε ό,τι κάνει. Είχε χάσει τα μαλλιά της ο σύντροφός της ήταν δίπλα της την αγαπούσε πάντα. Είναι επιλογή και των δυο να προστατεύουν την σχέση τους από τη δημοσιότητα», είπε κλείνοντας. 



Ειδήσεις σήμερα:

Πώς ο Covax φιλοδοξεί να θέσει υπό έλεγχο την πανδημία το 2022

Η «κατεύθυνση» που έδειξε το DNA στην υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη – «Ραγδαίες εξελίξεις» μέσα στην εβδομάδα

Το αεροπορικό δυστύχημα του Αλέξανδρου Ωνάση και το τέλος του παιδιού που θα κληρονομούσε μια αυτοκρατορία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης