Μαρίνα Πατούλη για το J2US: Δεν με αφορά η κριτική της επιτροπής

Μαρίνα Πατούλη για το J2US: Δεν με αφορά η κριτική της επιτροπής

H φιλόλογος απάντησε για την οικειοθελή αποχώρησή της από το μουσικό σόου

Marina_Patouli
Για την οικειοθελή αποχώρησή της από το J2US μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», η Μαρίνα Πατούλη όπου δήλωσε ότι «δεν είμαι πικραμένη».

«Εμένα δεν με αφορά η κριτική της επιτροπής, αν είπα τον τόνο καλά. Αν το τραγούδι πρώτη, δεύτερη φωνή, εγώ μένω στον στίχο. Σε έναν εξαιρετικό στίχο με ιδιαίτερη βαθύτητα νοήματος. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την τιμή που μου κάνατε να είμαι εδώ μαζί σας, ο Νίκος είναι φίλος καρδιάς. Πράγματι δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί οι υποχρεώσεις μου είναι πολλές. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα, ήταν μία εξαιρετική εμπειρία για εμένα όμως να δώσουμε θέση στα νέα παιδιά να διαγωνιστούν γιατί εγώ ποτέ δεν ήθελα να διεκδικήσω κάτι ο λόγος που ήρθα εδώ είναι ο φιλανθρωπικός σκοπός και αυτό αμφισβητήθηκε. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για τις τόσο όμορφες στιγμές, δεν το έχω με το τραγούδι», είπε κατά την αποχώρησή της από το J2US η Μαρίνα Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη αποχώρησε οικειοθελώς από το J2US

Η Δέσποινα Βανδή το βράδυ του Σαββάτου είχε… κατσαδιάσει τη Μαρίνα Πατούλη και τον Θάνο Πετρέλη για την επιλογή του τραγουδιού που έκαναν. «Μην επικαλείστε συνέχεια τον φιλανθρωπικό σκοπό με ενοχλεί προσωπικά, σίγουρα είμαστε εδώ για να περνάμε καλά αλλά αισθάνθηκα ότι ήσουν άβολα αμήχανα και απολαύσαμε μόνο τον Θάνο. Εδώ είμαστε για να ακούμε εσένα», είπε χαρακτηριστικά η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg0yah2b9khd-st)


Ειδήσεις σήμερα:

Ανενόχλητος έφυγε Αυστριακός τουρίστας από την Ρόδο με αρχαία αντικείμενα

Για πέμπτο κύμα της πανδημίας προειδοποιεί ο Φάουτσι μετά τη μετάλλαξη Omicron

Αδιανόητο σκηνικό στη Θεσσαλονίκη: 15χρονος σημάδεψε αστυνομικούς με ψεύτικο πιστόλι - Ήθελαν με την παρέα του να ανεβάσουν βίντεο στο TikTok!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης