«Εχω να ερωτευτώ από… το 2006»

«Εχω να ερωτευτώ από… το 2006»

Ο παρουσιαστής μιλάει για τη ζωή του, τον έρωτα, την οικονομική κρίση αλλά και τη νέα του εκπομπή…

«Εχω να ερωτευτώ από… το 2006»
Σκοπός του δεν είναι τα ακριβά αυτοκίνητα και οι μεγάλες πολυτέλειες. Ο Σάββας Πούμπουρας δηλώνει «ολιγαρκής» και «ευγνώμων» για όσα έχει! Σαν κλασικό Τοξοτάκι, βαριέται εύκολα… Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που δεν κάνει τατουάζ και δεν αγοράζει σπίτι!

«Να τα πούμε καλύτερα σπίτι μου;», με ρώτησε ο Σάββας …κι έτσι έγινε! Χαλαρός, ευδιάθετος και φορώντας ένα t-shirt και μια βερμούδα, με υποδέχθηκε στο διαμέρισμά του στο Χαλάνδρι. Σαν σωστός gentleman, μου προσέφερε από καφέ …μέχρι φαγητό (καθότι μεσημέρι)! Παρόλα αυτά,καταλήξαμε να λέμε … «τσιν - τσιν», κάνοντας μία όμορφη και ευχάριστη κουβέντα.

Κλείσιμο
Δείτε τη φάρσα με τις περισσότερες -προς το παρόν- προβολές στο youtube:


 

Κάθε Τετάρτη παρέα με το Δημήτρη Βλάχο μας «κάνετε πλάκα» από τη συχνότητα του Ant1. Πώς θα χαρακτήριζες την εμπειρία τώρα που τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί;

 
Περάσαμε φανταστικά! Είχε πολλή κούραση, αλλά κάναμε τρελή πλάκα! Γελάσαμε πάρα πολύ! Δεν ήταν όμως καθόλου εύκολο, αυτό που κάναμε! Δεν ήθελαν όλοι να συμμετάσχουν. Μάλιστα υπήρχαν και κάποιοι που έλεγαν «ναι» και με το που καθόντουσαν στο τραπέζι το μετάνιωναν. Πολλοί έχουν πει ότι οι πλάκες είναι «στημένες». Δεν φαντάζεσαι πόσες ώρες περιμέναμε μέχρι να βρούμε να «χτυπήσουμε» τον κατάλληλο «στόχο».

-Και ποιος ήταν δηλαδή ο «κατάλληλος στόχος»; Με ποια κριτήρια διαλέγατε τους συμμετέχοντες;


Ψυχολογείς… δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Προσπαθείς να καταλάβεις ποιος θα σου δώσει γέλιο, ποιος θα φρικάρει περισσότερο. Άλλες φορές πέφταμε μέσα και άλλες όχι! Πάντως έχετε να δείτε πάρα πολλά ακόμη!

 
-Με το Δημήτρη «δέσατε» από την αρχή;

Ταιριάξαμε για …πλάκα! Είμαστε συνομήλικοι και πολύ χαλαροί και οι δύο. Στην αρχή, σαφώς και ήμασταν κάπως μουδιασμένοι, μετά όμως δεν μας σταματούσε τίποτα. Μας βοήθησε βέβαια πολύ και το στιλ της εκπομπής. Μας φαντάζεσαι εμάς τους δυο σε ενημερωτική εκπομπή; (γέλια) Δεν ξέρω πώς θα ήμασταν εκεί! (γέλια).



-Σε έχουμε δει σαν ηθοποιό, συμπαρουσιαστή, χορευτή και τώρα και παρουσιαστή. Εσύ ποιον ρόλο απολαμβάνεις περισσότερο;

Όλους (γέλια)! Πάντα επέλεγα δουλειές, οι οποίες με έκαναν να περνάω όμορφα… Κι ας μην έπαιρνα πολλά χρήματα. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα απίστευτα λεφτά για μια δουλειά που δεν μου αρέσει πολύ. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθώ την πρόταση!

 
-Μεγάλη κουβέντα… Οι εποχές είναι δύσκολες για «όχι»!

Εγώ όταν δεν περνάω καλά κάνω κακό στην υγεία μου, στον εαυτό μου. Φθείρομαι! Η δουλειά μου είναι να κάνω πράγματα που απολαμβάνω. Δεν σου κρύβω ότι έχω πει πολλά «όχι». Δεν μπορώ να ανταπεξέλθω σε κάτι που δε γουστάρω!

 
-Το αύριο σε αγχώνει καθόλου;

Γιατί να με αγχώνει το αύριο; Αν κάτσω τώρα και σκεφτώ τι θα κάνω σε ένα χρόνο, το έχασα το παιχνίδι. Έτσι καταστρέφεις το τώρα!





-Τα πράγματα όμως στην τηλεόραση είναι πολύ ρευστά! Έχεις σκεφτεί τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις εκτός από τηλεόραση;


Παντού είναι δύσκολα πια. Πού είσαι μόνιμος; Στην τράπεζα; Πουθενά! Οπότε τι να καθίσω να σκεφτώ; Τώρα είμαι στην τηλεόραση! Όταν δεν θα είμαι πια, θα δω τι θα κάνω. Απλά τα πράγματα!

 
-Και οικονομικά; Πώς τα βγάζεις πέρα; Είναι τόσα τα χρήματα μιας τηλεοπτικής δουλειάς που μπορούν να σε εξασφαλίσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα;

Φυσικά και όχι! Κάνω κι άλλες δουλειές. Μαζί με τον κολλητό μου παίζουμε μουσική σε δυο - τρία μαγαζιά. Κάνουμε την πλάκα μας, βγάζουμε και χρήματα. Δύο σε ένα (γέλια)! Τη στιγμή που θα νιώσω ότι δεν έχω το φαγητό μου και το ενοίκιό μου, να είσαι σίγουρη πως θα ψάξω και θα τη βρω την άκρη.

 
-Δηλαδή μόνο το ενοίκιο και το φαγητό σε απασχολούν;

Τι να με απασχολεί; Αν θα πάρω Lamborghini ή Ferrari; Εμένα μου αρκούν αυτά που με κάνουν να περνάω καλά. Το φαγητό μου κάπου έξω, το κρασάκι μου στο σπίτι, τα βιβλία που διαβάζω, η μουσική που ακούω. Αυτά όλα είναι για μένα μικρές πολυτέλειες. Δεν θέλω παλάτια για να είμαι ευτυχισμένος. Είμαι ολιγαρκής!


 
-Η σχέση σου με τα χρήματα ποια είναι;

Τα χρήματα είναι πρωτίστως για να καλύπτουμε τις βασικές μας ανάγκες και μετά για να μπορούμε να κερνάμε τους φίλους μας, να τους κάνουμε δώρα και να τους προσέχουμε.

 
-Σε έχει επηρεάσει η κρίση;

Εννοείται! Ο κόσμος νομίζει πως όσοι δουλεύουν στην τηλεόραση κάνουν ζωή χαρισάμενη. Μέγα λάθος! Βγάζω όσα μου χρειάζονται για να είμαι ok, κάτι που φυσικά στις μέρες μας είναι πολυτέλεια. Αισθάνομαι πολύ τυχερός για όσα έχω. Εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που κοιμούνται στα παγκάκια. Να μιλήσω εγώ να πω τι; Aισθάνομαι πραγματικά ευγνώμων!

 
-Πόσο ωραία αισθάνεσαι με την εικόνα σου; Σου αρέσει αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη;


Ναι, μου αρέσει όπως είμαι! Αλλά θα σου πω κάτι που ίσως σου φανεί περίεργο. Ο μόνος καθρέφτης που έχω στο σπίτι είναι ένας μικρός στο μπάνιο. Ολόσωμο δεν έχω! Έχω  ξαναδεί πως είμαι με τα ρούχα μου, το μαλλί μου είναι κοντό …το μόνο που με αγχώνει είναι τα δόντια μου. Αν έχουν, για παράδειγμα, κολλημένο κανένα μαρούλι (γέλια).

 
-Δε σε ενδιαφέρει η εικόνα σου; Για να πω την αλήθεια, σε περίμενα αλλιώς.

Με περίμενες ψώνιο, ε; Πολλές φορές ο κόσμος βγάζει βιαστικά συμπεράσματα. Σε πληροφορώ ότι πολλές φορές δε βάφομαι σε εκπομπές. Βάζω μόνο πούδρα για να μη γυαλίζω και κονσίλερ ποτέ. Ας φαίνονται και οι μαύροι μου κύκλοι και οι ατέλειες. Ποιο το πρόβλημα;



 
-Ερωτευμένος είσαι;


Όχι! Το 2006 αν θυμάμαι καλά ήταν η τελευταία φορά. Πλέον είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένος. Δε ζω σε συννεφάκια. Ξέρω πως γύρω μας υπάρχουν πολλοί ωραίοι άνθρωποι. Όμορφες γυναίκες, ειδικά στην Ελλάδα, έχουμε αμέτρητες. Δεν περιμένω λοιπόν -από άποψη ομορφιάς- να δω κάτι διαφορετικό. Αυτό το «έρωτας με την πρώτη ματιά» δεν υπάρχει πια για μένα. Το σκίρτημα στην καρδιά το έχω ξεπεράσει! Έχω γνωρίσει πολλές γυναίκες, έχω κάνει σεξ, έχω φάει σφαλιάρες, έχω πληγωθεί… τώρα αυτό που θέλω είναι να  περνάω καλά και να γουστάρω την παρέα μιας κοπέλας. Χρειάζομαι όμως και την απόσταση γιατί βαριέμαι πολύ εύκολα!

 
-Σαν σύντροφος πώς είσαι; Σπίτι, dvd, αγκαλίτσες και φιλάκια ή κάτι τέτοιο δε σε εκφράζει καθόλου;

Και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ! Αλλά πού και πού με πιάνουν οι τρέλες μου! Μπορεί δηλαδή, αν γουστάρω τη γυναίκα με την οποία είμαι μαζί, να γυρίσουμε μέσα σε ένα βράδυ δέκα μαγαζιά, να πιούμε και να καταλήξουμε σε ένα παγκάκι! Πολύ ρομαντικό ακούγεται αυτό, αλλά πριν έχει προηγηθεί και η «αλητεία». Όλα «παίζουν» με μένα. Το μόνο που θέλω είναι να έχω το χώρο μου! Μη μου πεις να συζήσω μόνο!

 
-Δεν έχεις σκεφτεί ότι κάποια στιγμή, ίσως χρειαστεί να το κάνεις και αυτό;

Το έχω κάνει και δεν το ΄χω! Η συγκατοίκηση, κατά τη γνώμη μου, σκοτώνει το ερωτικό στοιχείο ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Δε θέλω να βλέπω συνέχεια τον άλλον, γιατί δε θέλω να τον βαρεθώ! Θέλω να τον γουστάρω συνέχεια. Βαριέμαι πάρα πολύ εύκολα, όπως σου ξαναείπα. Σκέψου ότι δεν έχω κάνει τατουάζ, γιατί δεν θέλω να βλέπω συνεχώς το ίδιο πράγμα. Δεν έχω αγοράσει σπίτι, γιατί μπορεί να το βαρεθώ. Αν νοικιάζεις …φεύγεις όποτε σου καπνίσει.

 
-Αν η κοπέλα σου έλεγε: «Σάββα, είμαι έγκυος»! Πως θα αντιμετώπιζες μια τέτοια κατάσταση;


Ευτυχώς δεν μου έχει συμβεί. Βέβαια, πού ξέρεις; Μπορεί κάπου εκεί έξω να έχω ένα παιδί και να μην το ξέρω (γέλια). Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα τη ρωτούσα τι θέλει εκείνη να κάνει, κι αν ήθελε να το κρατήσει …μαζί της κι εγώ! Πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, όποιες κι αν είναι αυτές.


-Από τα παιδικά σου χρόνια, τι είναι εκείνο που όταν θυμάσαι χαμογελάς;

Έχω να θυμάμαι πολλά ωραία πράγματα! Κυρίως τις βόλτες με τους γονείς μου και την αδερφή μου, στο πάρκο κοντά στο Hilton, την παιδική χαρά όπου τρελαινόμουν να παίζω με τα χώματα… τα ταξίδια μας στα Γιάννενα, απ’ όπου κατάγεται η μαμά μου. Μάλιστα, τώρα που έφτιαξε λίγο ο καιρός νομίζω πως είναι ευκαιρία να πάρω τη μηχανή και να ανέβω! Θέλω να κάνω έκπληξη στη γιαγιά μου…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης