Survivor - Κάτια Ταραμπανκό: Αυτά είναι τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

Survivor - Κάτια Ταραμπανκό: Αυτά είναι τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

Θα την ξαναδούμε να αγωνίζεται στην παραλία ή θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής; - Φήμες πως έχει πρόταση για να παρουσιάσει άλλο ριάλιτι

tarabanko
Δύσκολα τα πράγματα με την κατάσταση της υγείας της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor. Η πιο δημοφιλής παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν ταλαιπωρείται από ένα αυτοάνοσο νόσημα και η υγεία της τις τελευταίες ημέρες έχει χειροτερέψει από την έντονη απώλεια βάρους λόγω της λιγοστής τροφής.

Σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Κάτια Ταραμπάνκο βγαίνει από το νοσοκομείο αλλά ακόμα δεν επιστρέφει στην παραλία καθώς πρώτα θα μεταφερθεί στο ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ακόμα δεν είναι βέβαιη παραμονή της Κάτιας στο Survivor: «Αυτό που μόλις μου ήρθε εμένα σε μήνυμα είναι ότι έχει φύγει η Κάτια από το νοσοκομείο ή ότι φεύγει σε λίγα λεπτά ακριβώς και ότι δεν θα πάει στην παραλία θα πάει στο ξενοδοχείο προς το παρόν και αναμένουν. Δεν λέω ότι θέλει να κάνει οικειοθελή αποχώρηση γιατί εγώ έμαθα ότι όταν έφτασε στο νοσοκομείο η κατάστασή της ήταν πάρα πολύ δύσκολη, δεν ήταν καθόλου ήρεμη και τους έλεγε πως θέλει να φύγει. Οι γιατροί θα αποφασίσουν αν φύγει».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8jkwrbeq9ux-sf)


Την ίδια ώρα ανεβαίνουν οι μετοχές της νικήτριας του προηγούμενου GNTM καθώς κυκλοφορεί έντονα η φημολογία ότι υπάρχουν σκέψεις για να είναι η παρουσιάστρια του επόμενου «My Style Rocks», στη θέση της Κατερίνας Στικούδη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c8jkzss0s9mh-sf)

Ειδήσεις σήμερα

Σταθμάρχης για τον ξυλοδαρμό του στο μετρό: Φώναζα φτάνει, έφαγα κλωτσιές στη μέση και σαν να μου κόπηκαν τα πόδια

Κεραμέως: Γιατί δεν ξεκινά μόνο η Γ' Λυκείου - Τι απαντά στις αντιδράσεις για τα ΑΕΙ

Χρηματιστήριο Αθηνών: Με πτωτικές τάσεις το σημερινό άνοιγμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης