Γεύση από Madwalk...

Γεύση από Madwalk...

Με την επιμέλεια του Μιχάλη Πάντου, την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Ρήγου και παρουσιάστριες του show τη Βίκυ Καγιά...

Γεύση από Madwalk...
Το πρώτο MadWalk by Vodafone είναι γεγονός! Μουσική και μόδα ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα μοναδικό event, με οκτώ Ελλήνες σχεδιαστές με live performances από αγαπημένους καλλιτέχνες.
 
Με την επιμέλεια του Μιχάλη Πάντου, την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Ρήγου και παρουσιάστριες του show τη Βίκυ Καγιά και την Τάμτα, όσοι βρέθηκαν στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση Ξιφασκίας στο Ελληνικό, έζησαν σίγουρα μια αξέχαστη βραδιά.
 
Έλλη Κοκκίνου, Νίκη Κάρτσωνα, Σίσσυ Χρηστίδου, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Λυδία Παπαϊωάννου και πολλοί πολλοί ακόμη ήταν εκεί. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς φρόντισαν να δώσουν και μια γεύση από Madwalk, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο twitter.Eμείς λοιπόν συγκεντρώσαμε μερικές από αυτές και σας τις παρουσιάζουμε.


Κλείσιμο









Πώς τα πήγε όμως χθες η Έλενα Παπαρίζου στο πρώτο Madwalk; Τι έγινε στα παρασκήνια; Πώς είδε τις εμφανίσεις των άλλων τραγουδιστών; Απολαύστε την Ελενα στα backstage του MadWalk…

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης