Έφτασε η μεγάλη μέρα για το Madwalk!

Έφτασε η μεγάλη μέρα για το Madwalk!

Μόλις λίγες ώρες απέμειναν για την έναρξη του Madwalk που βρίσκεται στην τελική του ευθεία. Με οικοδέσποινες τη Βίκυ Καγιά...

Έφτασε η μεγάλη μέρα για το Madwalk!
Μόλις λίγες ώρες απέμειναν για την έναρξη του Madwalk που βρίσκεται στην τελική του ευθεία. Με οικοδέσποινες τη Βίκυ Καγιά και την Τάμτα, το show γίνεται πραγματικότητα για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έρχεται να συνδυάσει τη μουσική με τη μόδα, στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση Ξιφασκίας στον Ελληνικό.

Οι πόρτες θα ανοίξουν για το κοινό σήμερα το απόγευμα στις επτά και εκεί οκτώ κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές και οκτώ δημοφιλείς καλλιτέχνες θα «παντρέψουν» δημιουργικά live performances με ανατρεπτικά fashion shows.

Πρωταγωνιστές της βραδιάς θα είναι η Δέσποινα Βανδή, ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, οι Οnirama, οι Μέλισσες και ο Μύρωνας Στρατής. Αλλά και οι οκτώ κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας: Apostolis Mitropoulos, Celia Kritharioti Haute Couture, Deux Hommes, Yorgos Eleftheriadis, Mary Katrantzou, Mi-Ro, Orsalia Parthenis και Vrettos Vrettakos.

Μάλιστα η Βίκυ Καγιά, γνωστή για την twitterοmania της φρόντισε να μας δώσει μια μικρή γεύση από τις πυρετώδεις προετοιμασίες του show, γράφοντας: «Θέλετε να ρίξετε μια ματιά;» ανεβάζοντας μάλιστα την παρακάτω φωτογραφία:

Κλείσιμο


Μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων της διοργάνωσης MadWalk by Vodafone θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης