Παρουσιάστρια του Madwalk η Βίκυ Καγιά…

Παρουσιάστρια του Madwalk η Βίκυ Καγιά…

Ο λόγος; Το Madwalk show που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση Ξιφασκίας...

Παρουσιάστρια του Madwalk η Βίκυ Καγιά…
Ο λόγος; Το Madwalk show που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου, στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση Ξιφασκίας στο Ελληνικό, και του οποίου το όμορφο μοντέλο θα αναλάβει την παρουσίαση. Η παρουσιάστρια του “Next Top Model”, έσπευσε μάλιστα να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα μέσω του twitter της, γράφοντας ενθουσιασμένη: «Ααα… να σας πω κιόλας επίσημα… θα παρουσιάσω το madwalk με την Τάμτα!!! Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ ενθουσιασμένη!!! Fashion&music…Πρώτη φορά στην Ελλάδα!!!».

Το Madwalk που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, είναι ένα εντυπωσιακό show που αποτελείται από οκτώ κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και οκτώ καλλιτέχνες. Συνδυάζοντας μόδα και μουσική, κάθε τραγουδιστής θα κάνει live performance στη μέση της πασαρέλας, την ώρα που τα μοντέλα κάνουν catwalk.

Κλείσιμο
Tα «ζευγάρια» του Madwalk είναι οι: Deux Hommes & Γιώργος Μαζωνάκης,Mi-Ro & Onirama, Yiorgos Eleftheriades & Μύρωνας Στρατής ft. Ilia Darlin, Mary Katrantzou & Matisse, Celia Kritharioti Haute Couture &Σάκης Ρουβάς, Apostolos Mitropoulos & Έλενα Παπαρίζου, Orsalia Parthenis & Μέλισσες, Vrettos Vrettakos & Δέσποινα Βανδή.



 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης