Ένταση στο «Καλοκαίρι #Not» με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Με ενόχλησε το σχόλιο τσιτσίδι, είναι σεξιστικό»

Ένταση στο «Καλοκαίρι #Not» με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Με ενόχλησε το σχόλιο τσιτσίδι, είναι σεξιστικό»

Το μοντέλο ένιωσε ενοχλημένο με τα σχόλια της Ναταλί Κάκκαβα

Dimitra_Alexandraki
Πριν μερικές ημέρες η Δήμητρα Αλεξανδράκη δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει γυμνή φορώντας μόνο ένα καπέλο και κοσμήματα. Η συγκεκριμένη φωτογραφία προβλήθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» και τα σχόλια που έκανε η παρουσιάστρια Ναταλί Κάκκαβα ενόχλησαν το μοντέλο.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε προγραμματίσει να μιλήσει σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Open και όταν έγινε η σύνδεση δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της για τα όσα ειπώθηκαν για τη φωτογραφία της. Μεταξύ άλλων τόνισε πως αν είχε ενημερωθεί πιο νωρίς για τα σχόλια, ενδεχομένως να μην εμφανιζόταν στην εκπομπή.

«Είδα και χθες ότι κάνατε κάποια σχόλια. Χθες το βράδυ τα είδα, αν τα είχα δει νωρίτερα, μπορεί σήμερα να μην έβγαινα. Για την τελευταία φωτογράφιση που έχω αναρτήσει στο Instagram, έγινε ένα σχόλιο το οποίο εγώ θεώρησα αρκετά σεξιστικό, από μία γυναίκα προς μία άλλη γυναίκα. Ότι είναι και φέτος της μόδας να είμαστε όλοι τσιτσίδι. Δεν ξέρω πως εσείς έχετε την έννοια μοντέλο στο μυαλό σας. Άκουσα την έκφραση πως είναι της μόδας να είσαι τσιτσίδι. Μοντέλο είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να πουλήσει όσο καλύτερα γίνεται ένα προϊόν. Θεωρώ πως δε προσβάλλω κάποια αισθητική. Και ειδικά από μια τόσο όμορφη γυναίκα δεν περίμενα ένα τέτοιο σχόλιο» είπε φανερά ενοχλημένη.

Αμέσως μετά, η Ναταλί Κάκκαβα πήρε τον λόγο και εξήγησε: «Μακριά από μένα τα σεξιστικά σχόλια. Είσαι ένα κορίτσι με πάρα πολύ έντονη προσωπικότητα. Από εσένα θέλω να δω και άλλα πράγματα. Η λέξη τσιτσίδι δεν νομίζω ότι σε πρόσβαλε κάπου. Είναι χαριτομενιά. Μου αρέσεις πάρα πολύ και θέλω να σε βλέπω διαφορετικά. Που είναι το κακό; Η πρόθεσή μου δεν ήταν να σε θίξω, ούτε εσένα προσωπικά, ούτε καμία…»

Τέλος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας έσπευσε να υπερασπιστεί την σύζυγό του, λέγοντας: «Δήμητρα μου, μη μας κάνεις τέτοια σεμινάρια. Σε παρακαλώ. Δεν έχει μπει από εμάς καμία ταμπέλα. Αν θεώρησες πως αυτό το σχόλιο σε θίγει το εξέλαβες πολύ λάθος. Δεν θα έπρεπε να σε θίξει…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

faysbook.gr Χαμός στο "Καλοκαίρι #Not"
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Deal με δύο γίγαντες της φαρμακοβιομηχανίας έκλεισε η κυβέρνηση του Λονδίνου για υποψήφιο εμβόλιο

To υπουργείο Παιδείας έδωσε άδεια για ανέγερση νέου τζαμιού στη Θράκη

Πάρτι ξανά στο χρηματιστήριο ρύπων με τις τιμές δικαιωμάτων να εκτοξεύονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης