Νάταλι Κάκκαβα: Η αποκάλυψη για την παχύσαρκη μητέρα της

Νάταλι Κάκκαβα: Η αποκάλυψη για την παχύσαρκη μητέρα της

Τι είπε ο Ετεοκλής Παύλου για τη δική του εμπειρία με τα κιλά

kakkava
Τη δήλωση της Σοφίας Μουτίδου «δεν ξέρω κανέναν υπέρβαρο να αισθάνεται καλά με τα κιλά του», σχολίασαν η Νάταλι Κάκκαβα και ο Ετεοκλής Παύλου μέσα από την εκπομπή που παρουσιάζουν. Και οι δύο μοιράστηκαν με το τηλεοπτικό κοινό τις προσωπικές τους εμπειρίες σχετικά με το θέμα των περιττών κιλών.

Πρώτη η Νάταλι Κάκκαβα προέβη σε μια εξομολόγηση που είχε να κάνει με την μητέρα της η οποία είχε βιώσει την παχυσαρκία.

«Η μαμά μου η συχωρεμένη είχε φτάσει 180 κιλά. Έχω ζήσει τι πάει να πει να είσαι παχύσαρκος. Η παχυσαρκία είναι μια ασθένεια. Κανείς δεν θέλει να έχει παραπάνω κιλά.Έχοντας ζήσει δίπλα στη μαμά μου που πραγματικά υπέφερε, δεν μπορούσε να δέσει τα κορδόνια της… Έπεσε μέσα στο σπίτι και λόγω του υπερβολικού της βάρους έμεινε ανάπηρη. Έχω ζήσει την προσπάθεια των ανθρώπων να την πάρουν να την βάλουν στην καρέκλα να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Έχω ζήσει τον χλευασμό των συμμαθητών μου, οι οποίοι έλεγαν όταν ερχόταν η μαμά μου στο σχολείο «ήρθε η χοντρή». Έχω ζήσει τον χλευασμό των ανθρώπων όταν πηγαίναμε στο θέατρο και καθόταν η μαμά μου στην καρέκλα και δίπλα δυσανασχετούσαν γιατί δεν χωρούσαν. Έχω ζήσει τον χλευασμό των ανθρώπων που μπαίναμε στα ΜΜΜ και δεν ήθελαν να καθίσουν δίπλα στη μαμά μου γιατί δεν χωρούσαν. Παιδιά, η παχυσαρκία είναι ασθένεια και δεν κρύβεται και είναι πολύ άσχημο να χλευάζουμε ανθρώπους που είναι ασθενείς. Δείξτε τους την αγάπη σας. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να έχουν πολλά άλλα προβλήματα…», εξομολογήθηκε η Νάταλι Κάκκαβα.

Συγκλόνισε η Νάταλι Κάκκαβα με την προσωπική της εξομολόγηση


Από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου μοιράστηκε τη δική του εμπειρία: «Στο νοσοκομείο «κοιμήθηκα» με κοιλιακούς γυμνασμένος και «ξύπνησα» 160 κιλά, ανήμπορος να αυτοεξυπηρετηθώ. Παιδιά, το σώμα το αλλάζουμε όποτε θέλουμε, ο οποιοσδήποτε έχει παραπάνω κιλά μπορεί να το αλλάξει όποτε θελήσει. Το μυαλό όσων κρίνουν και η ψυχή δεν θα αλλάξει ποτέ».

Ειδήσεις σήμερα:

Βασιλειάδης: Με στήσανε χωρίς εναέρια μέσα σε δύο πυρκαγιές - Ο Τόσκας τα ήξερε όλα

Οταν ο ΣΥΡΙΖΑ «σταύρωνε» τον Παπασταύρου

Παιδιά-θαύματα που έγιναν εγκληματίες: Οι ιστορίες τους σοκάρουν!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης