«Είναι πιο ενδιαφέρον φέτος το GNTM με αγόρια και κορίτσια. Είναι κάτι καινούργιο και για εμάς και για εσάς. Θα ήθελα να είναι κοντά μας φέτος η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου. Είναι φίλες μου. Τις ξέρω πολλά χρόνια. Δηλαδή με την Έλενα δουλεύουμε μαζί 20 χρόνια. Αλλά εντάξει, πάμε για άλλα». Και για την κόντρα της Βίκυς Καγιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Πρωινού: «Με εμένα ήταν μια χαρά και η Βίκυ και η Ηλιάνα. Αυτά είναι δικά τους, δεν τα ξέρω εγώ. Δεν ξέρω τι κάνουν. Αλλά σε κάθε δουλειά δεν υπάρχουν εντάσεις και προβλήματα; Αλλά τουλάχιστον εγώ δεν πήρα χαμπάρι κάτι. Στα γυρίσματα ήταν μια χαρά. Από εκεί και πέρα πίσω με δουλειές δεν ξέρω τι έγινε. Αυτά που διαβάζετε εσείς, διαβάζω και εγώ. Το καλοκαίρι θα κάνουμε φουλ γυρίσματα, αλλά δεν με πειράζει. Δυο μήνες καραντίνα κάναμε διακοπές»!
Η Stoiximan, σε συνεργασία με τη ΜΚΟ Σύμπλευση, ταξίδεψε στο ακριτικό νησί και χάρισε στα παιδιά τα εφόδια ώστε να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους
Είναι γεγονός ότι το νερό συνδέεται με την καλή υγεία και σύμφωνα με τους ειδικούς, πρέπει προσέχουμε να μην περιέχει ίχνη των οξειδωτικών ενώσεων που υπάρχουν στη φύση
Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και όλοι σκέφτονται το shopping προκειμένου να το υποδεχτούν όπως του αξίζει. Το The Mall Athens έχει όλα όσα χρειάζεται κάποιος για να το ζήσει αληθινά.