Δημήτρης Σκουλός: «Μου στέλνουν συνέχεια μηνύματα αγοράκια για το GNTM»

Δημήτρης Σκουλός: «Μου στέλνουν συνέχεια μηνύματα αγοράκια για το GNTM»

Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του ριάλιτι μοντέλων δεν ενθουσιάστηκε αρχικά με την επιλογή να συμμετέχουν και άνδρες μοντέλα την ερχόμενη σεζόν

Dimitris_Skoulos
Στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούντζου μίλησε ο Δημήτρης Σκουλός, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι από την ημέρα που κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του Greece’s Next Top Model, είναι πολλοί υποψήφιοι που ζητούν τη γνώμη του.

«Μου στέλνουν συνέχεια αγοράκια μηνύματα «κάνω ή δεν κάνω». Δεν θα έπρεπε καν να με ρωτούν. Αν νομίζουν ότι κάνουν, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή» ανέφερε.

Για τη συμμετοχή και ανδρών στο νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων, εξήγησε: «Στην αρχή με ξένισε, γιατί σκεφτόμουν, έχουμε πολύ ωραίους άνδρες μοντέλα, αλλά θα έρθουν στα castings ή θα έρθουν άλλοι που δεν είναι τόσο μοντέλα επειδή κάποιοι τους έχουν πει σαν μοντέλο είσαι. Τελικά, από ό, τι κατάλαβα, μου είπαν ότι οι άνδρες είναι μοντελάρες, οπότε χαίρομαι πάρα πολύ. Τα κορίτσια θα τα βρουν πολύ δύσκολα. Εγώ θα κρίνω πάντως το ίδιο αυστηρά τα αγόρια και τα κορίτσια» τόνισε.

Ο Δημήτρης Σκουλός αποκαλύπτει για τα αγόρια του GNTM
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης