MasterChef: Ποιους παίκτες έβλεπαν στον τελικό οι κριτές

Τα ονόματα που ακούστηκαν

masterchef
Μετά από τόσους μήνες εγκλεισμού και μαγειρικών δοκιμασιών η μεγάλη μέρα, αυτή του μεγάλου τελικού έφτασε. Ο Σταύρος Γεωργίου και ο Σταύρος Βαθραλίτης είναι μια ανάσα από το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ αλλά και τον τίτλου του κορυφαίου Έλληνα MasterChef.

Ενδιαφέρον όμως έχει να δούμε ποιους παίκτες από όλους αυτούς που συμμετείχαν έβλεπαν οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς στους δύο φιναλίστ.

«Φέτος είχαμε αρκετά παιδιά τα οποία υπολογίζαμε ότι μπορούμε να τα δούμε στον τελικό. Και τον Γιώργο…», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς συμπλήρωσε τον Δημήτρη Μπέλλο με τους υπόλοιπους να συμφωνούν.

«Και τον Ηλία. Και τον Σταύρο και τον Σταυρή. Νομίζω ότι φτάνουν στον τελικό δυο άνθρωποι που το θέλανε πάρα πολύ. Ο καθένας το έλεγε με τον τρόπο του. Ο Σταυρής το έλεγε κατηγορηματικά, ήταν από τα παιδιά με τις περισσότερες καλύτερες προσπάθειες. Ο Σταύρος το ίδιο, πάντα μπροστά με καλές προσπάθειες…. Ήταν δυο παιδιά που πάντα άκουγαν αυτό που είχαμε να τους πούμε», συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Το κινητό τηλέφωνο αποκάλυψε την εμμονή της 35χρονης με την Ιωάννα

Τσίπρας αδειάζει «Παπαδημούπολη»: Είναι πρόβλημα η υπόθεση Παπαδημούλη

Ο Ερντογάν στα άκρα: Τουρκικά στρατεύματα εισέβαλαν στο Βόρειο Ιράκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης