Ντέμη Γεωργίου: «Η Άλκηστις δε θα τολμήσει να πάει πουθενά χωρίς εμένα»

Ντέμη Γεωργίου: «Η Άλκηστις δε θα τολμήσει να πάει πουθενά χωρίς εμένα»

Η κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής βρέθηκε στο εστιατόριο του ζευγαριού 

ntemimaster
Στο εστιατόριο που διατηρεί η Ντέμη Γεωργίου μαζί με τη σύντροφο της, Άλκηστις βρέθηκε η κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» με την Ντέμη Γεωργίου να απαντά στο ενδεχόμενο μιας δεύτερης συμμετοχής στον διαγωνισμό μαζί με τη σύντροφό της. «Δε μας παίρνουν νομίζω δεύτερη χρονιά. Εντάξει, φτάνουν μας είδαν, ότι είδαν, είδαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το αν υπάρχει περίπτωση να δούμε μόνο την Άλκηστις Αλεξανδράτου του χρόνου στο MasterChef, η Ντέμη Γεωργίου απάντησε με χιούμορ: «Η Άλκηστις δε θα τολμήσει να πάει πουθενά χωρίς εμένα».

Όταν, όμως, η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου ζήτησε περισσότερα σχόλια για το ριάλιτι μαγειρικής του STAR, η Ντέμη Γεωργίου δεν έκρυψε την αμηχανία της. «Δεν μπορώ να σας πω για το παιχνίδι! Σας παρακαλώ! Απλά θεωρώ ότι για τον Μπέλλο είναι η μαγειρική προέκταση του χεριού του και γενικά είναι από τους καλύτερους μάγειρες που έχουν περάσει από το MasterChef. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να φύγει την επόμενη εβδομάδα γιατί είναι πολύ απρόβλεπτο το παιχνίδι. Ο αγαπημένος μου Διονύσης να κάτσει και άλλο και εκεί και να πάρει λεφτά. Να βγει πιο μετά».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ντέμη Γεωργίου: Περιμένουμε τις κρατήσεις μας με αισιοδοξία - Έλα Χαμογέλα! 30/5/2020 | OPEN TV
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης