Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μια πολύ ερωτευμένη γυναίκα

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι μια πολύ ερωτευμένη γυναίκα

Η φωτογραφία που ανέβασε και το μήνυμά της για τον άνδρα της ζωής της

Pinelopi_Anastasopoulou
Είναι το άλλο της μισό και το εκφράζει με πολύ πάθος. Ο λόγος για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία ανέβασε μια πολύ όμορφη και μοναδιή φωτογραφία που πέφτει ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

«Την κρατούσα για μια επέτειο, τα γενέθλια του ή του Αγ. Βαλεντίνου, αλλά τον αγαπάω, τον γιορτάζω, τον θαυμάζω και τον ευχαριστώ για τη ζωή μας κάθε μέρα, οπότε σήμερα είναι μια καλή μέρα να ποστάρω αυτή τη φωτογραφία», έγραψε σχετικά. 



Σε παλαιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για τον έρωτά της για εκείνον.

«Πάντα θα είμαι ερωτευμένη με τον Φώτη. Ξέρω πολύ καλά τι είναι αυτό που με εξιτάρει σε έναν άνθρωπο και το βρήκα σε εκείνον. Είναι ένας πανέμορφος άντρας και μου αρέσει περισσότερο από οποιονδήποτε στον κόσμο!

Πρώτη φορά τον είδα πριν από πολλά χρόνια, όταν ακόμα υπήρχε το My Space. Τον είδα σε φωτογραφία και έπαθα ζημιά. Μετά έμαθα ότι είναι Έλληνας. Γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Κρατήσαμε φιλική επαφή και δεν με φλέρταρε ποτέ όσο είχαμε και οι δύο άλλες σχέσεις. Για αυτό τον εμπιστεύομαι τόσο πολύ. Αντίστοιχα κι εκείνος εμένα.

Όταν ήπιαμε καφέ, ήμασταν και οι δύο χωρισμένοι. Τον είδα και είπα «αυτό τον άντρα θέλω». Αλλά δεν τον διεκδίκησα. Πιστεύω ότι, για να μπορέσεις να μείνεις με έναν άντρα, θα πρέπει να σε έχει διεκδικήσει αυτός. Εδώ δεν χωράνε φεμινισμοί. Ο άντρας σου θα πρέπει να σου έχει αποδείξει ότι είναι αρσενικό».

Ειδήσεις σήμερα:

Έτσι θα μετακινούνται πλέον οι μαθητές με τα σχολικά

Ουρές και σήμερα στη ΔΕΗ – Κρατούν αποστάσεις και φορούν μάσκες

Πώς θα λειτουργήσουν ταβέρνες και καφετέριες - Ποια νησιά «ανοίγουν» πρώτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης