MasterChef: Η Κατερίνα Λένη όταν ανοίγει το στόμα της έχει πάντα πολλά να πει

MasterChef: Η Κατερίνα Λένη όταν ανοίγει το στόμα της έχει πάντα πολλά να πει

Η πιο viral παίκτρια που έχει περάσει ποτέ από ελληνικό MasterChef επέμεινε για την Ντέμη και τα ζωικά σαλάμια

Katerina_Leni_New
H Κατερίνα Λένη κατάφερε να γίνει η πιο viral παίκτρια που έχει περάσει από το ελληνικό MasterChef. H διαγωνιζόμενη που αποχώρησε από τον διαγωνισμό το βράδυ της Τρίτης μίλησε στην εκπομπή στην «Φωλιά των Κου Κου» και είχε πολλά να πει για τους συμπαίκτες της. Επέμεινε μεταξύ άλλων ότι η Ντέμη μπροστά της έφαγε ζωικά σαλάμια και μίλησε για την έντονη κόντρα που πολλές φορές ξεπέρασε τα όρια με τον Γιώργο Λασκαρίδη.


Η Κατερίνα Λένη εξήγησε τι συνέβη το βράδυ της αποχώρησης: «Το προηγούμενο βράδυ δεν ήταν πάρα πολύ ευχάριστο. Η προηγούμενη μέρα ήταν φορτισμένη από πολλές απόψεις κι εμένα με επηρέασε. Συνέβη κάτι ιδιαίτερο που δεν μπορούμε να το πούμε σε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή. Έγινε ένα πολύ άσχημο παρασκήνιο την προηγούμενη μέρα, όταν είχαμε το τεστ δημιουργικότητας και το mystery box, η μέρα έληξε πολύ άσχημα, συνέβησαν πράγματα που με έκαναν να ντραπώ σαν Κατερίνα».

Η Ντέμη έφαγε ζωϊκά σαλάμια μπροστά μου: «Το βράδυ αυτό που συνέβη αυτό το γεγονός, η Ντέμη έφαγε ζωϊκά σαλάμια, ήμουν μπροστά. Έφτιαχνα δικό μου τοστ και ήρθε πήρε το ψωμί του τοστ, σαλάμι, γαλοπούλα, τυρί ζωικά και τα έβαλε στην τοστιέρα και τα έψησε. Το έφαγε μπροστά μου».

Η Κατερίνα Λένη για την Ντέμη του MasterChef

Γιατί είχε τόσο μεγάλη κόντρα με τον Γιώργο; «Δεν υπήρξε στιγμή στο παιχνίδι που να υπήρξε κάποιο άλλο συναίσθημα για τον Γιώργο. Δεν τον μισώ, απλά δεν ταιριάζαμε σαν άνθρωποι. Τις ημέρες που είχαμε ρεπό και μείναμε στο σπίτι, μου υπέδειξε την πόρτα του σπιτιού. “Άμα δεν σου αρέσει εδώ μέσα, εκεί είναι η πόρτα να την ανοίξεις και να σηκωθείς να φύγεις”, μου είπε. Κι εκεί του είπα εγώ ότι “ο πρώτος που θα φύγεις θα είσαι εσύ και μετά εγώ” και έτσι έγινε».

Κάποιοι είναι πεταμένα λεφτά: «Οι άνθρωποι είναι σαν την μετοχές. Ορισμένοι σε βάθος χρόνου είναι σταθερές αξίες και κάποιοι πεταμένα λεφτά. Όταν έσωσα τον Διονύση ήταν πολύ αρχή, πολύ σωστά έπραξα, δεν έχω μετανιώσει. Απλά επειδή έμεινα καιρό, έγιναν πολλά…».

Η Κατερίνα Λένη για τον Γιώργο και τον Διονύση

Εξάλλου η Κατερίνα Λένη πριν αποχωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής είχε πει πώς αυτή η εβδομάδα της ανήκει δικαιωματικά. Και από ότι φαίνεται έχει ακόμα πολλά να πει... και η εβδομάδα δεν έχει τελειώσει
Ειδήσεις σήμερα:

Στην τελική ευθεία η επιχείρηση «καθαρά χέρια» στα σχολεία: Προαιρετική η μάσκα λέει το υπ. Παιδείας

Φονικό στα Ανώγεια: Στις φυλακές Χανίων ο Μανώλης Καλομοίρης - Τι υποστήριξε στην απολογία του

Ψυχρό μέτωπο από τα βόρεια φέρνει βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας για ένα 24ωρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης