MasterChef 4: Η Κατερίνα Λένη αποχώρησε από τον διαγωνισμό

MasterChef 4: Η Κατερίνα Λένη αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Η παίκτρια δεν έκρυψε τη «βαριά» της διάθεση από την αρχή της δοκιμασίας - Στο πιάτο που παρέδωσε στους κριτές δεν είχε προλάβει να προσθέσει ένα βασικό συστατικό

katerina-leni-masterchief
Η δοκιμασία αποχώρησης στο αποψινό MasterChef 4 ήταν γυναικεία υπόθεση. Ντέμη Γεωργίου, Μαριάννα Πουλμεντή και Κατερίνα Λένη κλήθηκαν να δημιουργήσουν Dumblings Γαρίδα και Κρέμα Αυγοτάραχο.

Οι τρείς υποψήφιες προς αποχώρηση φόρεσαν τις μαύρες τους ποδιές και μπήκαν στην κουζίνα του μαγειρικού διαγωνισμού ώστε να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ωστόσο, η Κατερίνα Λένη, από την αρχή της δοκιμασίας δεν έκρυψε την «βαριά» της ψυχολογία ενώ δεν έλειψε και η στιγμή που «έσπασε» και ξέσπασε σε κλάματα.

Μάλιστα, η παίκτρια στο πιάτο που παρέδωσε στους κριτές δεν είχε προλάβει να προσθέσει ένα βασικό συστατικό, τη γαρίδα και ήταν αυτό ακριβώς το συστατικό που έκρινε το αποτέλεσμα και έκανε τους κριτές να αποφασίσουν πως έπρεπε να αποχωρήσει από το διαγωνισμό.

Μαριάννα και Ντέμη γύρισαν στο σπίτι του MasterChef και ήταν οι δυο παίκτριες που πέρασαν στην τελική δεκάδα του διαγωνισμού.


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Μεταλλαγμένο και πιο επιθετικό το στέλεχος του ιού που «χτύπησε» ΗΠΑ και Ευρώπη

Jerusalem Post: Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ εξετάζουν τη δημιουργία «ασφαλούς ζώνης» τουρισμού

Νίκος Σειραγάκης: Εκτός φυλακής ο παιδεραστής του Ρεθύμνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης