Η Ξένια Κούρτογλου στο έκτο webinar της OsteoStrong Greece

Η Ξένια Κούρτογλου στο έκτο webinar της OsteoStrong Greece

Την Πέμπτη 23 Απριλίου και ώρα 18:30 το απόγευμα, η Osteostrong φιλοξενεί ένα πρόσωπο με περγαμηνές, μια σημαντική business coach, την Ξένια Κούρτογλου - Μην χάσετε το έκτο webinar με τίτλο «Η καλύτερη ευκαιρία είναι ΤΩΡΑ!»

kourtogloy
Σε αυτή την παράξενη εποχή και λίγο πριν από τη σταδιακή επάνοδο μας στην καθημερινότητα, είναι ιδιαιτέρως σημαντικό που μερικές εταιρείες σε συνεργασίες με σημαντικούς και αναγνωρισμένους επαγγελματίες, μοιράζουν απλόχερα τη γνώση δίχως αντάλλαγμα.

Η OsteoStrong, από πολύ νωρίς, ξεκίνησε να παρέχει σειρά webinars στο κοινό. Τα θέματα ποικίλα, από διατροφή, διαλογισμό και άσκηση μέχρι μαγειρική και αυτοβελτίωση.

Έτσι και τώρα, στο έκτο της webinar με τίτλο «Η καλύτερη ευκαιρία είναι ΤΩΡΑ!», την Πέμπτη 23/4 και ώρα 18:30, φιλοξενεί ένα πρόσωπο με περγαμηνές, μια σημαντική business coach, την Ξένια Κούρτογλουhttps://www.facebook.com/xenia.kourtoglou

Η κυρία Κούρτογλου είναι:
Απόφοιτος των Pierce και Deree Colleges, ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο της Έρευνας Αγοράς το 1985, όντας ακόμα φοιτήτρια και μητέρα μιας κόρης 2 ετών, και το 1988 ίδρυσε την Focus Bari, ηγετική εταιρεία ερευνών με 32χρονη πετυχημένη πορεία στην ελληνική αγορά και διεθνή αναγνώριση. Το Μάιο του 2014, αναδείχθηκε νικήτρια του Hellenic Entrepreneurship Award με το πρωτοποριακό startup «e-satisfaction», το οποίο ήδη χρησιμοποιείται από 200+ retail οργανισμούς στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας τεχνολογικά την ανάπτυξη του «360 Customer Experience».

Με κορυφαίες αξίες την πίστη στην ανθρώπινη δύναμη, την δια βίου μάθηση, και την συνεισφορά σε ένα ανθρωποκεντρικό business community, η Ξένια Κούρτογλου πιστοποιήθηκε ως Business Coach το 2015, φέτος ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική, ενώ τον Ιανουάριο του 2018 εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ με τίτλο «Η Καλύτερη Ευκαιρία είναι ΤΩΡΑ!», best seller στην κατηγορία του από τους πρώτους δύο μήνες της έκδοσής του. Στο συστηματικό εθελοντικό της έργο είναι η υποστήριξη νέων και γυναικών, μέσα από συστηματική διδασκαλία και Mentorship σε Πανεπιστήμια και φορείς υποστήριξης γυναικείας και νεανικής επιχειρηματικότητας.

Στο webinar της OsteoStrong, όπως η ίδια αναφέρει:

-Θα μιλήσουμε για το πώς θα βγούμε καλύτεροι μέσα από την παρούσα δοκιμασία, τόσο σαν άνθρωποι, όσο και σαν επαγγελματίες. 
-Θα εξηγήσουμε το πώς λειτουργεί συνολικά ο τρόπος σκέψης μας και πώς μπορούμε να τον αλλάξουμε για το καλύτερο.
-Θα μοιραστούμε κάποια πρακτικά "tips" που μας βοηθάνε στην καθημερινότητά μας, τώρα που είμαστε μέσα στο σπίτι. 
-Κι ακόμα, μέσα από την αντίληψη του τρόπου σκέψης μας, θα προετοιμαστούμε για την νέα πραγματικότητα που μας περιμένει.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης