Χ3 bar: Ένα ολόκληρο γυμναστήριο στο σπίτι σας

Χ3 bar: Ένα ολόκληρο γυμναστήριο στο σπίτι σας

Υπάρχει μια συνήθεια που σε κρατά γυμνασμένο και υγιή και ακούει στο όνομα: X3 bar

xbar
Αυτή την εποχή, με την έξαρση της πανδημίας του COVID-19 σε όλο τον κόσμο, κερδίζουν έδαφος οι οικιακές συσκευές γυμναστικής, ιδιαιτέρως εκείνες που προσφέρουν τα μεγαλύτερα ωφέλη σε σχέση με το χρόνο που απαιτούν από το χρήστη τους.

Με τον τρόπο αυτό και για το λόγο αυτό κερδίζει συνεχώς δημοτικότητα (σ.σ. στην Αμερική έχει κάνει θραύση) το Χ3 bar

Τι είναι, όμως, αυτή η μπάρα και πώς λειτουργεί;

Το X3 bar είναι μια ευρεσιτεχνία του ιδιοφυούς biomedical engineer John Jaquish, PhD, γνωστού και από την ανακάλυψη του Spectrum της Osteostrong  που υπόσχεται και πραγματοποιεί ανάπτυξη μυικής δύναμης και μάζας τρεις φορές γρηγορότερη από κάθε άλλη παραδοσιακή μέθοδο εκγύμνασης με βάρη (εξ ου και η ονομασία Χ3).

Το Χ3 αποτελείται από μια ολυμπιακή μπάρα και τέσσερα ειδικά λάστιχα διαβαθμισένης τάσης που με τις κατάλληλες ασκήσεις επιφέρουν θεαματικά αποτελέσματα.

Παρουσίαση X3 - Οι πρώτες 4 εβδομάδες!


Κλείσιμο
To X3 προσφέρει μεταβλητή αντίσταση υψηλής έντασης κατά τη διάρκεια της άσκησης και αυτή η τεχνική οδηγεί στην ανάπτυξη της δύναμης και της μυικής μάζας ταχύτατα. Μόλις δέκα λεπτά την ημέρα είναι αρκετά για να δούμε τους μυς μας να κερδίζουν σε όγκο και γράμμωση, το μεταβολισμό μας να ενεργοποιείται και τη διάθεσή μας να φτιάχνει.

Χωρίζοντας το πρόγραμμα σε διήμερα (μία μέρα πίεσης και μία μέρα έλξης) ενεργοποιούμε ολόκληρο το μυϊκό μας σύστημα αποκομίζοντας τεράστια ωφέλη από τη μεταβλητή αντίσταση που προσφέρουν τα ειδικά λάστιχα της συσκευής. Με το Χ3 μπορούμε να κάνουμε όλες τις ασκήσεις του παραδοσιακού γυμναστηρίου κερδίζοντας όμως τις μέγιστες μυϊκές προσαρμογές.

Το μυστικό βρίσκεται στην αύξηση της πίεσης όσο τεντώνουμε το λάστιχο. Καθώς οδηγούμαστε από την κίνηση στην πιο ισχυρή μας τοποθέτηση, το λάστιχο δίνει μεγαλύτερη τάση. Έτσι, όταν σε μια άσκηση βρισκόμαστε στην πιο δυνατή μας θέση, ασκούμε και τη μεγαλύτερη δύναμη. Η φιλοσοφία αυτή ευνοεί και την αποφυγή τραυματισμών καθώς οι μεγάλες εντάσεις επιτυγχάνονται στην πιο δυνατή στιγμή της κίνησής μας. 

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Χ3 ΕΔΩ και αποκτήστε το ηλεκτρονικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Η κατάρα των Κένεντι: Νεκρή η εγγονή του Ρόμπερτ Κένεντι και ο μικρός της γιος

Κορωνοϊός: Οι καμπύλες των κρουσμάτων σε 126 χώρες - Δείτε γραφήματα

Τα μεγαλύτερα trends στο fitness για το 2020
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης