Δημοπρασία Σπάνιων & Συλλεκτικών Κρασιών Σαντορίνης για την ενίσχυση του αγώνα κατά του Κορωνοϊού

Δημοπρασία Σπάνιων & Συλλεκτικών Κρασιών Σαντορίνης για την ενίσχυση του αγώνα κατά του Κορωνοϊού

Όλοι, ανεξαιρέτως, οι οινοποιοί της Σαντορίνης προσφέρουν ειδικά «κομμάτια» από τις κάβες τους που δεν κυκλοφορούν στην αγορά.

93803370_604252483502690_6695537153251737600_n
Τα μέλη του Συνδέσμου Οινοποιών Σαντορίνης, επιθυμώντας να συμβάλουν με τον τρόπο τους στον αγώνα κατά του Κορωνοϊού, διοργανώνουν δημοπρασία, για τις ανάγκες της οποίας θα προσφέρουν επιλεγμένες φιάλες των κρασιών τους. Όλα τα έσοδα της δημοπρασίας θα προσφερθούν στο μη κερδοσκοπικό ίδρυμα ΔΕΣΜΟΣ, προκειμένου να ενισχύσει την κοινωνική του δράση στην παροχή υγειονομικού υλικού, ιατρικού εξοπλισμού και αναλωσίμων για την αντιμετώπιση του COVID-19 στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και σε φορείς σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στη στήριξη όλων των ευπαθών ομάδων ανά την επικράτεια.

Όλοι, ανεξαιρέτως, οι οινοποιοί της Σαντορίνης προσφέρουν ειδικά «κομμάτια» από τις κάβες τους που δεν κυκλοφορούν στην αγορά, όπως παλαιές εσοδείες, ειδικές εμφιαλώσεις, μεγάλες φιάλες, εξαντλημένες ετικέτες, ως και κρασιά που έχουν παλαιώσει στο βυθό της θάλασσας.

Τη διεξαγωγή της δημοπρασίας θα αναλάβει ο γευσιγνώστης και δημοσιογράφος οίνου Θόδωρος (Ted) Λέλεκας, μετά από πρόσκληση των οινοποιών της Σαντορίνης. Ο Θόδωρος Λέλεκας ειδικεύεται στην οινική εκπαίδευση ερασιτεχνών οινοφίλων, καθώς και επαγγελματιών των κλάδων της εστίασης, της φιλοξενίας και του τουρισμού εντός και εκτός Ελλάδος, ενώ από την αρχή της «καραντίνας», παρουσιάζει καθημερινά live γευσιγνωσίες και οινοτουριστικά αφιερώματα χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η δημοπρασία του Συνδέσμου Οινοποιών Σαντορίνης θα λάβει χώρα την Τετάρτη 22 Απριλίου και ώρα 18.00 μέσα από τους ανοιχτούς λογαριασμούς του Θόδωρου Λέλεκα στο Facebook (Ted Lelekas) και στο Instagram (ted_lelekas) και είναι ανοιχτή στο κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες για το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα ΔΕΣΜΟΣ και τη δράση του είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα https://www.desmos.org/el/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης