Νεαρός θα διακινούσε δυο κιλά κάνναβης στην Πάτρα

Νεαρός θα διακινούσε δυο κιλά κάνναβης στην Πάτρα

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και 1.390 ευρώ από το εμπόρευμα που είχε ήδη διακινήσει

Patra-xasis
Μόλις βγήκε από το σπίτι του βρέθηκε με χειροπέδες ένας 20χρονος Έλληνας στην Πάτρα, το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν πληροφορίες ότι σκόπευε να ρίξει σημαντική ποσότητα κάνναβης στην παράνομη αγορά.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του, βρέθηκαν οκτώ συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ένα κιλό και 832 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και 1.390 ευρώ από το εμπόρευμα που είχε ήδη διακινήσει. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Ο έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. ένας 63χρονος σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, αποκάλυψε την μικροποσότητα χασίς που είχε πάνω του. Όμως, κατά την έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, βρέθηκαν συνολικά 172,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή. Ο 63χρονος συνελήφθη ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης του άσκησε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης