Ημαθία: Ξάφρισαν χιλιάδες πακέτα τσιγάρων για να τα πουλήσουν

Ημαθία: Ξάφρισαν χιλιάδες πακέτα τσιγάρων για να τα πουλήσουν

Τα κλεμμένα πακέτα πουλήθηκαν... κοψοχρονιά σε έναν 51χρονο Έλληνα

Hmathia-klemmena-tsigara
Σε χρόνο - ρεκόρ εξιχνιάστηκε η κλοπή μεγάλης ποσότητας νόμιμων πακέτων τσιγάρων από το όχημα διανομής μιας εταιρείας που ήταν σταθμευμένο σε περιοχή της Ημαθίας, το μεσημέρι της Τρίτης. Τα κλεμμένα πακέτα πουλήθηκαν... κοψοχρονιά σε έναν 51χρονο Έλληνα, ο οποίος σκόπευε να τα διαθέσει προς πώληση σε ακριβότερες τιμές, αλλά χαμηλότερες από αυτές του εμπορίου!

Η κινητοποίηση των αστυνομικών της Ασφάλειας Βέροιας ήταν άμεση μετά την καταγγελία της κλοπής κι έτσι το απόγευμα της Τρίτης έκαναν στοχευμένο έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε ο 51χρονος. Μέσα, βρέθηκαν 2.425 πακέτα τσιγάρων τα οποία ομολόγησε ότι είχε αγοράσει νωρίτερα από το σπίτι ενός 40χρονου σε άλλη περιοχή της Ημαθίας. Στο σπίτι του 51χρονου βρέθηκαν μετρητά ύψους 1.115 ευρώ που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την πώληση κλοπιμαίων.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας και εκείνοι έκαναν έφοδο στο σπίτι του 40χρονου, όπου συνέλαβαν τον ίδιο, μαζί με έναν 33χρονο και μια 43χρονη για τους οποίους διαπίστωσαν ότι συμμετείχαν στην κλοπή των τσιγάρων. Το όχημα που χρησιμοποίησαν για να μεταφορτώσουν το κλεμμένο φορτίο βρέθηκε και κατασχέθηκε, ενώ οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας κατηγορούμενοι για κλοπή, μαζί με τον 51χρονο στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης