Κέρκυρα: Χειροπέδες σε ανήλικο που διακινούσε χασίς

Κέρκυρα: Χειροπέδες σε ανήλικο που διακινούσε χασίς

Αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του μια συσκευασία που περιείχε 288 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης 

Kerkyra-anilikos-xasis
Ακόμη και οι ίδιοι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που συμμετείχαν την Πέμπτη σε επιχείρηση για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών στην Κέρκυρα, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι τα κυκλώματα θα χρησιμοποιούσαν ως «βαποράκι» ένα ανήλικο Ελληνόπουλο!

Όταν το εντόπισαν στα ύποπτα στέκια της πόλης και του έκαναν σωματική έρευνα, βρήκαν στην κατοχή του μια συσκευασία που περιείχε 288 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και του πέρασαν χειροπέδες.

Ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας ο οποίος του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ σε βάρος των γονέων του σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας του. Η προανάκριση συνεχίζεται, για να εντοπιστεί από που προμήθευε το χασίς στο παιδί και το .

*** Την προέλευση ενός μεγάλου χρηματικού ποσού ύψους 7.750 ευρώ που βρήκαν στο σπίτι ενός 60χρονου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας, διερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ναυπλίου οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες καθώς κατέσχεσαν 190 σπόρους κάνναβης και εξετάζουν το ενδεχόμενο να καλλιεργούσε χασισοφυτεία σε άγνωστο σημείο. Ακόμη, βρήκαν μια ζυγαριά ακριβείας, ένα μεταλλικό τρίφτη και λαθραίο καπνό βάρους τεσσάρων κιλών και 320 γραμμαρίων, τον οποίο σκόπευε να διαθέσει προς πώληση. Ο 60χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου με κατηγορίες για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα και του νόμου περί ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης